Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott tur!

Gikk opp sherpatrappa, noe som er en veldig fin tur! Brukte ca 35 minutter opp, dette inkludert et... les mer

Anmeldt 4 uker siden
sibellaaland
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Nordens Paris

Fantastisk plass og by. Gikk opp og tok heis ned. Laget til med sherpa trapper og fine utkikkspunkt... les mer

Anmeldt 9. juni 2022
A8332QQthomasp
via mobile enheter
Les alle 2 620 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
612 anmeldelser
fra USD 103,34
Mer informasjon
fra USD 183,94
Mer informasjon
fra USD 180,84
Mer informasjon
fra USD 122,97
Mer informasjon
Anmeldelser (2 620)
Filtrer anmeldelser
2 620 resultater
Vurdering fra reisende
1 665
754
152
22
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 665
754
152
22
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 2 620 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Vi var veldig heldig med været og hadde flott utsikt både fra vognen og når vi kom til toppen. Jeg er vanligvis engstelig i sånne hengende vogner, men her gikk det veldig bra! Ingen slingring og uventede bevegelser. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 35annelises
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristinaA1115, Booking manger på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Dette var en enkel og på ingen måte utfordrende tur. Raskt gjennomført og forenlig med å gjøre mange andre aktiviteter samme dag i Tromsø. God trim. Jeg har høydeskrekk men ble ikke redd. Anbefaler alle å gå Sherpatrappa opp i Tromsø. Lett tilgjengelig og flott utsikt og nydelig plassering.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Tuuttaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021

Som en del av opplevelsen i Tromsø bør man besøke fjellheisen. Fantastisk utsikt over hele området. Vi fikk dessverre litt lavt skydekke og store deler av områdene rundt lå i skyer, men ellers en voldsomt luftig og flott opplevelse som er verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Kusina og jeg betalte i overkant av 200 kroner per person for å ta fjellheisen tur/retur. Spektakulær utsikt fra toppen. Så flere mennesker som gikk videre oppover i fjellet. Var kiosk på toppen hvor de tok 50 kroner for en vannflaske. Også en kafé der, men der var det kaos og stinn brakke og ikke følelse av at vi er midt i en pandemi. Valgte derfor å gå ut igjen.
Absolutt verdt et besøk. Lokalbussen stoppet rett nedenfor. Enkelt å komme seg dit fra sentrum. Vi valgte å gå fra sentrum og over brua den ene veien. Fin gåtur.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2021

Den er ikke like spektulært som andre fjellheiser i Norge, og den går fra byen hver hel og halv time, og det samme tidspunkt fra fjellet. Fin måte å få se Tromsø ovenfra uten å behøve å gå opp!

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristinaA1115, booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2021

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser