Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Ra Sushi & Bar

Ra Sushi & Bar
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 19 av 131 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Sushi, Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette er et sted du ikke må gå glipp av når du er i Tromsø. Jeg har alltid passet på å stikke innom når jeg er i byen. Flott interiør som overrasker når du kommer inn fra gata. God service, rask bevertning og FANTASTISK sushi! Kjenner jeg får vann i munnen bare jeg tenker på stedet. Absolutt verdt å stikke innom.

Dato for besøk: november 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (433)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 434 anmeldelser

Anmeldt 26. oktober 2018

Rå Sushi har et trivelig lokale og hyggelig betjening. Vi kom ganske sent en kveld midt i uka, likevel var det bra med gjester. Menyen er variert og spennende, samtidig er den ikke for omfattende. Maten smakte veldig bra, eneste minuset er at prisene er litt stive. Har spist her flere ganger og kommer gjerne igjen neste gang jeg er i Tromsø.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sbm66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Jeg bestilte åtte Den grønne drage og åtte Tempura maki - de var begge fantastisk gode! Størrelsen på makirullene er bra, men i likhet med nigiri-ene er de dyre.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 867edvardb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018

Rå er et fast stopp på mine reiser til Tromsø. prøv deg på en av deres kombinasjonsmenyer og du er garantert fornøyd! Spennende kombinasjoner av smaker og råvarer av prima kvalitet. Servicen er varierende, men gjennomgående god. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, prebenaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018

Restauranten er vanskelig å få kontakt med når man ringer, samt uengasjerte og frekke på telefon. De vil ikke gjøre endringer på kombinasjonstallerken, og kommer heller ikke med alternativ som kan være attraktiv for gjesten. Til Rå prøver vi oss ikke igjen... Heldigvis mange konkurrenter i byen.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Camilla C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ra Sushi & Bar, så også på

 

Har du vært i Ra Sushi & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din