Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god sushi”
Anmeldelse av Ra Sushi & Bar

Ra Sushi & Bar
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 19 av 130 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Sushi, Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Fikk servert en nydelig rett av dyktige servitører sent på kvelden. Maten var velsmakende og velkomposert, og servitørens anbefaling av rett falt i god smak. Selv om det var sent og rett før stenging fikk man god oppfølging, og spørsmål om vi ønsket å bestille noe mer før kjønnenet stengte. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, EmillyOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (433)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 434 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Spennende meny med mange kreative retter.
Her var det bare å spørre servitøren om anbefalinger, og de var gode, bla. med fritert hvalkjøtt til forrett.
Knallgod sushi og god service så her er det bare å legge turen innom!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, D3186LIthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Helt RÅTT! Denne sushi restauranten leverer varene!
Dette er noe av det beste jeg har spist!
Kombinasjonen av fisk,frukt og grønnsaker er spennende. Lekkert anrettet. Flott restaurant og hyggelig betjening. Ikke gå glipp av denne!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 826renateb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette er et sted du ikke må gå glipp av når du er i Tromsø. Jeg har alltid passet på å stikke innom når jeg er i byen. Flott interiør som overrasker når du kommer inn fra gata. God service, rask bevertning og FANTASTISK sushi! Kjenner jeg får vann i munnen bare jeg tenker på stedet. Absolutt verdt å stikke innom.

Dato for besøk: november 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Rå Sushi har et trivelig lokale og hyggelig betjening. Vi kom ganske sent en kveld midt i uka, likevel var det bra med gjester. Menyen er variert og spennende, samtidig er den ikke for omfattende. Maten smakte veldig bra, eneste minuset er at prisene er litt stive. Har spist her flere ganger og kommer gjerne igjen neste gang jeg er i Tromsø.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sbm66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ra Sushi & Bar, så også på

 

Har du vært i Ra Sushi & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din