“Bedre før? ”

Kjøkken: Sushi, Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Rå var alltid standarden annen sushi ble sammenlignet med, for vår del, før. Når vi nå er tilbake og besøker de i nytt lokale, er vi mulig preget av nostalgi når det virket bedre før. Lokalet gir fin atmosfære med stor akvarie-skillevegg, men kulden gjør at vi må spise sushi med polvotter på, og med kun sorbet til dessert blir det til en litt for arktisk opplevelse. Bedre før? Fortsatt bra, men for kaldt.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 248christianh

Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Fikk servert en nydelig rett av dyktige servitører sent på kvelden. Maten var velsmakende og velkomposert, og servitørens anbefaling av rett falt i god smak. Selv om det var sent og rett før stenging fikk man god oppfølging, og spørsmål om vi ønsket å bestille noe mer før kjønnenet stengte. Anbefales.

Takk, EmillyOlsen
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Spennende meny med mange kreative retter.
Her var det bare å spørre servitøren om anbefalinger, og de var gode, bla. med fritert hvalkjøtt til forrett.
Knallgod sushi og god service så her er det bare å legge turen innom!!

Takk, D3186LIthomasf
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Helt RÅTT! Denne sushi restauranten leverer varene!
Dette er noe av det beste jeg har spist!
Kombinasjonen av fisk,frukt og grønnsaker er spennende. Lekkert anrettet. Flott restaurant og hyggelig betjening. Ikke gå glipp av denne!

Takk, 826renateb
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette er et sted du ikke må gå glipp av når du er i Tromsø. Jeg har alltid passet på å stikke innom når jeg er i byen. Flott interiør som overrasker når du kommer inn fra gata. God service, rask bevertning og FANTASTISK sushi! Kjenner jeg får vann i munnen bare jeg tenker på stedet. Absolutt verdt å stikke innom.

Takk, HCMy

Reisende som så på Ra Sushi & Bar, så også på

Har du vært i Ra Sushi & Bar? Del dine erfaringer!