Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og service”
Anmeldelse av Selfie Konditori

Selfie Konditori
Vurdert som nr. 6 av 15 Smått og godt i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og service i nydelig atmosfære
God lunsj og masse deilige kaker å velge imellom.

Dato for besøk: august 2020
Takk, lineamm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 60 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Klart det beste stedet i Tromsø. Bor selv i Bergen og har vært på utkikk etter et sted jeg kan ta en kaffe og nyte ferien. SELFIE er best i Troms! Kom til Bergen også er dere snill?

God mat, godt bakverk og flinke baristaer.
Jeg kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nichophillip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Nydelig roselokale, smakfulle delikatesser til kaffen og super service idag. Den lille ekstra marengsbiten og fylte sjokoladekyllingen gjorde susen. Hyggelig å bli servert ved bordet!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, HelenE1670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
olgasK6179DX, Daglig leder på Selfie Konditori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Hei Helen!

Tusen takk for en flott anmeldelse! Det er så viktig for oss å høre at gjestene våre blir fornøyd både med betjeningen og maten vi serverer. Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen,
Selfie Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

God suppe, men avslutningen med bringebærkake var best. Stort utvalg og mange fristende kaker. Mitt andre besøk og ikke det siste.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 734ingerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
olgasK6179DX, Daglig leder på Selfie Konditori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Hei Inger!

Takk for en hyggelig tilbakemelding :) Det er så flott å høre at du likte Selfie så godt! :) Håper å se deg igjen snart.

Med vennlig hilsen,
Selfie Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

God kaffe i behagelig atmosfære. Ja, som navnet på stedet sier så er dette det jeg tør å kalle for et feminint sted. Her kan man ta en varm kopp kakao eller en kjølig Prosecco med noe søtt å bite i.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Chrizz S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
olgasK6179DX, Daglig leder på Selfie Konditori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Hei og tusen takk for en flott anmeldelse!

Det er så koselig å høre at du likte kafeen vår! :) Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen,
Selfie Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Selfie Konditori, så også på

 

Har du vært i Selfie Konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din