Veldig god mat og service i nydelig atmosfære 🌷🌷🌷
God lunsj og masse deilige kaker å velge imellom.
Veldig god mat og service i nydelig atmosfære 🌷🌷🌷
God lunsj og masse deilige kaker å velge imellom.
Klart det beste stedet i Tromsø. Bor selv i Bergen og har vært på utkikk etter et sted jeg kan ta en kaffe og nyte ferien. SELFIE er best i Troms! Kom til Bergen også er dere snill?
God mat, godt bakverk og flinke baristaer.
Jeg kommer tilbake 😀
Nydelig roselokale, smakfulle delikatesser til kaffen og super service idag. Den lille ekstra marengsbiten og fylte sjokoladekyllingen gjorde susen. Hyggelig å bli servert ved bordet!👌
Hei Helen!
Tusen takk for en flott anmeldelse! Det er så viktig for oss å høre at gjestene våre blir fornøyd både med betjeningen og maten vi serverer. Vi håper å se deg igjen snart!
Selfie Team
God suppe, men avslutningen med bringebærkake var best. Stort utvalg og mange fristende kaker. Mitt andre besøk og ikke det siste.
Hei Inger!
Takk for en hyggelig tilbakemelding :) Det er så flott å høre at du likte Selfie så godt! :) Håper å se deg igjen snart.
Selfie Team
God kaffe i behagelig atmosfære. Ja, som navnet på stedet sier så er dette det jeg tør å kalle for et feminint sted. Her kan man ta en varm kopp kakao eller en kjølig Prosecco med noe søtt å bite i.
Hyggelig betjening.
Hei og tusen takk for en flott anmeldelse!
Det er så koselig å høre at du likte kafeen vår! :) Håper å se deg igjen snart!