Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Adekvat mat, elendig service ”
Anmeldelse av Walter & Leonard

Walter & Leonard
Vurdert som nr. 67 av 136 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 115 - USD 365
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Adekvat mat, men totalt fraværende service. Salaten med kulegrillet kylling var god, men servicen var elendig. Er mange bedre steder å dra når man skal spise i tromsø

Dato for besøk: september 2020
Takk, h0j3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
WogL1, Markedsføring på Walter & Leonard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei! Send meg gjerne en mail på post@wogl.no
Besøk hos oss skal ikke være slik og vi ønsker å rette opp i dette!

Mvh Michelle
Restaurantsjef
Walter & Leonard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 55 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, interiør og beliggenhet, men der stopper det. Servicen er totalt fraværende, -igjen. Usjarmerende betjening, aldri et velkommen, knapt et smil. De leverer totalt kaos. Etterpå er mer opptatt av å forklare elendigheten en å beklage den. Etter én times venting på enkel mat, gikk vi med uforrettet sak og null mat og en halvhjertet beklagelse fra heller sure tryner. Vi var dessverre ikke de eneste som var irritert. Nå er det nok!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 403gurim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, deilig vin og utrolig hyggelige servitører☺️ Etter nesten tre uker på ferie i Nord-Norge, var dette den beste fiskesuppa hittil Vel verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tone1308
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi stakk innom dette stedet (rett ved siden av kirken) for en kjapp lunsj. Lunsjrettene var enkle og kurante. Det ble bestilt både fiskesuppe, kullgrillet hamburger og salatretter av forskjellige slag. Fiskesuppen sto ikke til bestått (altfor tynn), men resten av overkommelig. Hyggelig betjening løftet inntrykket noe opp her. Renholder var bra. Vi har nok vært på høyere score tidligere i forbindelse med servering.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler, men jeg må si at jeg ble litt skuffet over både mat og service.

Den grillete tørrfisken var nærmest fraværende på tallerken - kun to små stykker med fisk. Utover dette bestod retten av fire små poteter dandert på litt blomkålpuré, noen få baconbiter og store mengder kokt kål ...

Det lille som var av fisk var velsmakende, men når en bestiller denne retten, så er det forventning om å få servert fisk, ikke 70% med kål...

Når det gjelder service, så er det et betydelig potensialet for forbedring, uten å gå nærmere inn på det.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, helgeme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Walter & Leonard, så også på

 

Har du vært i Walter & Leonard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din