“Middag med familie”

Maskinverkstedet
Vurdert som nr. 25 av 187 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: kr 150 - kr 1 000
Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Vi spiste god mat. Hamburger, blåskjell og kveite.
Burger og blåskjell var meget godt.
Kveite var ikke varm og halve fisken hadde fått for mye varme (ble tørr).

Dato for besøk: august 2022
Takk, OnAir34400066322

Anmeldt 29. juli 2022

Tre voksne ute for å feire en eksamen. Første besøk her, og det var vellykket! En meget behagelig servitør som fortalte om lokaler, og presenterte meny. Vi valgte ulike forretter og hovedretter, jeg falt ned på Hummersuppe Pannestekt klippfisk. Begge deler smakte svært bra.
Et stort pluss: Meget rolig musikk: Her er lydene du hører mennesker som ler, prater og koser seg. Og det er enkelt å samtale med hverandre over bordet. Meget bra sted for treff med famiiie og venner.

Takk, janinger2016
Anmeldt 3. juli 2022

Alt stemmer. Maten er eksklusiv, service er eksepsjonelt. Fikk lada telefon, fikk nydelig mat og masse smil fra betjening

Dato for besøk: mai 2022
Takk, ForDetMestePaFjellet
Anmeldt 13. juni 2022

Tydelig rutinerte servitører skapte god stemning på en travel kveld. Hovedrett av hval var meget bra, og det samme var ostetallerkenen. Passe uformelt for en vennekveld!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, magnusn821
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Middagen var helt nydelig. Betjeningen var utrolig hyggelig og servise innstilt. Vil anbefale på det sterkeste å spise hær. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Vilde001

Reisende som så på Maskinverkstedet, så også på

Har du vært i Maskinverkstedet? Del dine erfaringer!