“Kommer definitivt tilbake!”

Maskinverkstedet
Vurdert som nr. 27 av 186 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: kr 150 - kr 1 000
Anmeldt 13. juni 2023 via mobile enheter

Flott restaurant med fin beliggenhet rett ved Verftet i Tromsø. Fikk servert dagens fisk som var sei. Maten var fantastisk, i tillegg til god vin og bringebærsorbet til dessert. Servitørene ga oss også nydelig service. Atmosfæren i restauranten er også lun og fin. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Trek17120982690

Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Maskinverkstedet ligger i fine omgivelser og i et flott, stort bygg. Vi var tidlig på ettermiddagen og det store bygget var tomt og stille. Bestilling gikk fort, men det er synd at den engelsktalende servitøren ikke kan forklare noe som helst på norsk, man mister en del av følelsen med god service der. Videre manglet det måltider på menyen, om vi forsto servitøren rett. Maten var ihvertfall nydelig.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, AneSom123
Anmeldt 15. april 2023 via mobile enheter

En restaurant som i utgangspunktet bør ha alle forutsetninger for å levere tipp topp mat.

Likevel føler jeg ikke restauranten lever helt opp til sitt potensiale. Tidvis noen merkelige smakssammensetninger på menyen, spesielt på dessertfronten er det mye rart. Blir ikke helt klok på denne plassen.

God service

Dato for besøk: januar 2023
2  Takk, Rolf-Egil H
Anmeldt 24. mars 2023 via mobile enheter

Dette er et røft og rustikk sted. Sjarmerende lokale, hyggelig betjening. Fish and chips var veldig bra, med anbefalt rødvin.
Anbefales !
Litt kald trekk fra veggen en kald vinterdag i Trømsø.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, EinarOslo123
Anmeldt 3. mars 2023

Stor restaurant med flott beliggenhet og atmosfære. Hyggelig personale og fin servicegrad.

MEN kjøkkenet må virkelig jobbe bedre med både mat og ikke minst presentasjonen. Ble veldig skuffet over en porsjon med kveite. Selve fisken var fint stekt og god, men svømte på toppen av en udelikat grøt med couscous, grønnsaker og saus der det var vanskelig å skille både smaker og teksturer fra hverandre. Retten kom i en "hundeskål" - dvs. en slags bolle, og så rett og slett usmakelig ut. Hva med å servere retten på en flat tallerken der komponentene kommer bedre frem og saus og couscous ikke flyter sammen til en grøt?

Dessertene var heller ingen opplevelse. Riskaken var så tørr at den støvet, og kikert-kaken hadde en rar, besk ettersmak. Til den prisen hadde vi en annen forventing. Synd, for denne restauranten har virkelig et mye større potensiale.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Mountain_08

Reisende som så på Maskinverkstedet, så også på

Har du vært i Maskinverkstedet? Del dine erfaringer!