Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fornøyd”
Anmeldelse av Egon Tromsø

Egon Tromsø
Vurdert som nr. 7 av 15 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er en restaurant med beliggenhet i hjertet av Tromsø sentrum. Restauranten har en koselig atmosfære bygget opp på gammel norsk kultur, med gjenstander og bilder fra Tromsøs begynnelse. Menyen vår er stor og innholds rik, og er tilpasset de fleste. Vi har alt fra småretter til hovedretter, deilige desserter og mye godt å drikke.Til barna har vi pannekaker, laks, pasta, hamburger og pølse for en billig penge. Som en ekstra bonus har vi en lekekrok med spill, film, ballonger og aktivitets hefter.Alle trives på Egon, og vårt motto er: "Alle hører hjemme på Egon."
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige folk som tok i mot oss og viste oss bordet. Vi bestilte via appen ( qr- kode) noe som fungerte veldig bra. God mat og hyggelige servitører

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 964)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 1 964 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Har testet Egon et par plasser i Norge nå og må si jeg blir like skuffet hver gang. Egon i Tromsø er desverre heller ikke verdt besøket..
Vi bestilte en Burger, Barnepizza og en enchilada. Det eneste som ble spist opp var hamburgeren uten at dette betyr så mye. Pizzaen var så som så og ingen stor opplevelse for liten eller store, men den største skuffelsen var enchiladaen. Den var kald i midten! Vi orket ikke å klage da vi allerde hadde ventet 30.min på maten.. Så min anbefaling vil være å teste noen av de andre restaurantene Tromsø.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BusterSkjodt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Egons Tromsø er alltid en hyggelig plass å besøke for å spise. Jeg synes maten er bra, og servicen upåklagelig. Denne gangen fikk fruen et glass vin som vi syntes ikke var kald og god. Dette ble kommentert til vår servitør og hun var veldig kjapp å hente et nytt glass med kald og god vin. Betjeningen er raske og smilende, her kommer vi til å fortsette å besøke.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torgeirs603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Bestilte medium entrecôte. Tok litt over en halvtime, selv om det var utenom middagstid, før jeg fikk servert en skosåle. En tynn, ihjelstekt kjøttflis. Det var heller ingen service etter maten var servert. Ingen som kom og spurte om maten smakte...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jagu82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Null spesielt å si. Samme som alle andre Egon. Standard mat der alt smaker likt. Ok priser er eneste pluss.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, nor_aiden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tromsø, så også på

 

Har du vært i Egon Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din