Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lørdagsbrunch”
Anmeldelse av Egon Tromsø

Egon Tromsø
Vurdert som nr. 7 av 15 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er en restaurant med beliggenhet i hjertet av Tromsø sentrum. Restauranten har en koselig atmosfære bygget opp på gammel norsk kultur, med gjenstander og bilder fra Tromsøs begynnelse. Menyen vår er stor og innholds rik, og er tilpasset de fleste. Vi har alt fra småretter til hovedretter, deilige desserter og mye godt å drikke.Til barna har vi pannekaker, laks, pasta, hamburger og pølse for en billig penge. Som en ekstra bonus har vi en lekekrok med spill, film, ballonger og aktivitets hefter.Alle trives på Egon, og vårt motto er: "Alle hører hjemme på Egon."
Anmeldt 4. august 2020

Fin mottagelse i en stille periode. Meget god service. Maten var rikelig og svært velsmakende; avokadosandwich og english breakfast. Pluss for mulighet for gratis isvann til maten i tillegg til vanlig drikke.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stein F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 963)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 1 963 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble servert mat av en servitør som aldri burde jobbet i serviceyrket. Først fikk vi feil mat, men joda, dette mente servitøren vi hadde bestilt, og så var noe av maten kald. Når vi sa ifra om dette ytret servitøren stor frustrasjon og dro omtrent maten ut av hånden og spaserte demonstrativt tilbake til kjøkkenet, ingen beklagelse. En av oss manglet også noe mat, "jøss, du gjør det ja..." var da svaret til servitøren. Igjen, ingen beklagelse. Maten var for så vidt ok, men opplevelsen blir dessverre ødelagt av den elendige servicen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, henriettepm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og rause porsjoner. I tillegg svært dyktig og hyggelig betjening i trivelig miljø. Gratis kaffe til lunsjen liker vi også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lisarollnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige folk som tok i mot oss og viste oss bordet. Vi bestilte via appen ( qr- kode) noe som fungerte veldig bra. God mat og hyggelige servitører

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Har testet Egon et par plasser i Norge nå og må si jeg blir like skuffet hver gang. Egon i Tromsø er desverre heller ikke verdt besøket..
Vi bestilte en Burger, Barnepizza og en enchilada. Det eneste som ble spist opp var hamburgeren uten at dette betyr så mye. Pizzaen var så som så og ingen stor opplevelse for liten eller store, men den største skuffelsen var enchiladaen. Den var kald i midten! Vi orket ikke å klage da vi allerde hadde ventet 30.min på maten.. Så min anbefaling vil være å teste noen av de andre restaurantene Tromsø.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BusterSkjodt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tromsø, så også på

 

Har du vært i Egon Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din