Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nord Norge tur 2020”
Anmeldelse av Egon Tromsø

Egon Tromsø
Vurdert som nr. 7 av 15 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er en restaurant med beliggenhet i hjertet av Tromsø sentrum. Restauranten har en koselig atmosfære bygget opp på gammel norsk kultur, med gjenstander og bilder fra Tromsøs begynnelse. Menyen vår er stor og innholds rik, og er tilpasset de fleste. Vi har alt fra småretter til hovedretter, deilige desserter og mye godt å drikke.Til barna har vi pannekaker, laks, pasta, hamburger og pølse for en billig penge. Som en ekstra bonus har vi en lekekrok med spill, film, ballonger og aktivitets hefter.Alle trives på Egon, og vårt motto er: "Alle hører hjemme på Egon."
Anmeldt 21. september 2020

Det var god service og fin avstand mellom bordene med tanke på smitte. God mat. Fin rengjøring mellom hver gjest.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Jan190444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 965)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 1 966 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Maten må bestilles ved diske, og maten smakte. Det som er greit er at de er så fleksible med bestillingene, en kan endre på innholdet. Oppmerksomme kelnere som hørte med oss om maten smakte. Toalettene var rene.
Anbefales om du er i Tromsø.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

God mat, spiste baconsurret indrefilet med nydelig bakt potet. Alltid et sikkerstikk! Hvis jeg skal sette fingern på noe må jeg si at soppen var ikke den beste jeg har smakt, smakte litt ubehandlet...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kitaaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Grei mat og hyggelig betjening. Spesielt bra at man kan få seg en matbit når man ankommer byen etter andre restauranter har stengt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kristian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Fin mottagelse i en stille periode. Meget god service. Maten var rikelig og svært velsmakende; avokadosandwich og english breakfast. Pluss for mulighet for gratis isvann til maten i tillegg til vanlig drikke.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stein F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tromsø, så også på

 

Har du vært i Egon Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din