Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uhøflig betjening”
Anmeldelse av Egon Tromsø

Egon Tromsø
Vurdert som nr. 9 av 21 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er en restaurant med beliggenhet i hjertet av Tromsø sentrum. Restauranten har en koselig atmosfære bygget opp på gammel norsk kultur, med gjenstander og bilder fra Tromsøs begynnelse. Menyen vår er stor og innholds rik, og er tilpasset de fleste. Vi har alt fra småretter til hovedretter, deilige desserter og mye godt å drikke.Til barna har vi pannekaker, laks, pasta, hamburger og pølse for en billig penge. Som en ekstra bonus har vi en lekekrok med spill, film, ballonger og aktivitets hefter.Alle trives på Egon, og vårt motto er: "Alle hører hjemme på Egon."
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Første kveld og første gang i Tromsø. Vi var veldig sultne og fikk plass på Egon.
Vi spiste 4 forskjellige ting som feks pizza, kyllingklubber og bruschetta.
Vi bestilte alle ved disken og sa at vi ønsket maten samtidig da vi satt på samme bord. Det var helt greit. Da maten til to personer kom, spurte vi (hyggelig) om også resten av maten ville komme samtidig. Da svarte servitøren «jeg har bare to armer» da fikk vi litt «hakeslepp»
Maten var veldig god, men det var ikke de minnene vi satt igjen med.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 021)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 2 021 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

God mat, men både jeg og kjæresten fikk feil mat uten at det ble ordnet opp i. Han fikk feil biff og manglet bernaisesaus, og jeg fikk heller ikke bernaisesaus. Vi satt lenge og ventet etter å ha gitt beskjed, men det kom aldri. Litt i det dyreste laget i forhold til kvalitet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, GoPlaces07866124184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Bra service og god mat! Kjøpte Club sandwich og english breakfast. Det var store porsjoner. Rask servering, oppmerksom servitør.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, annebP99MB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

Elendig service, da de er begynt med app bestilling ved bordene, forutsetterbkeg litt fleksibilitet, noen hadde ved en feil trykket på godt stekt på bestillingen, det var ikke snakk om å korrigere dette, og de endte opp med ihjelstekt biff... Uten mulighet for å endre. Dårlig service når kunden må gjøre hele jobben.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 958paals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2021

Var flere personer som bestilte forskjellig mat.Maten var ok, men forventet mer.
Mistet nesten appetitten når det ble oppdaget at bestikket hadde gamle matrester fra andre. Fikk nytt bestikk v/ klage, men ingen beklagelser eller kompensasjon for en rimelig ødelagt matopplevelse.
Midt i en pandemi forventes det no virkelig at renhold er på topp.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Clth1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Tromsø, så også på

 

Har du vært i Egon Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.