Roy N
0.0 km fra Clarion Collection Hotel Aurora
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Aurora
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 19. november 2022

Betalte 3500 for ett rom med to enkeltsanger uten mulighet for å lufte ! Varmen sto på for fult og ble supervarmt på natten , ingen mulighet for å lufte da vi hadde ett brannvindu! Følte man var i syden uten aircondition ! Dårlig service fra resepsjonisten og lite informasjon om frokost og netttilgang ! Anbefales ikke !!

Takk, 423iselint
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel Aurora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2022

Kjære 423iselint

Tusen takk for din tilbakemelding.

Beklager at rommet ditt var for varmt. Rommene brannvindu (påkrevd pga nærhet til nabobygget) har ekstra ventilasjon for å unngå at de blir for varme, men her har tydeligvis varmen fått kose seg før dere sjekket inn.

Jeg vil også be om unnskyldning på vegne av den resepsjonisten som ikke ga deg informasjon om frokosttider og nettilgang. Dette ligger i standard prosedyrer for innsjekk, men her har vi dessverre feilet - beklager så mye.

Inger-Helen

Anmeldt 19. november 2022

Elendig service. Han i resepsjonen satt og nøt makten han hadde når han kastet oss ut etter urimelige anklager om bråk, når vi var der som par og ikke hadde gjort noe. Noen som bråkte litt i rommet ved siden av, men det gikk utover oss. Kommer aldri til å bestille rom der igjen, ei heller anbefale aurora hotell til andre. Bedre å booke en leilighet. Skjerpings. Uhøflighet finner hvertfall ikke vi oss i.

Takk, eliasmE6663SS
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel Aurora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2022

Kjære eliasmE6663SS

Beklager at du har følt deg dårlig behandlet. Jeg vet ikke hvilken situasjon det er snakk om her, men om gjester bes forlate hotellet er det alltid basert på en vurdering av oppførsel og risiko for andre gjester på hotellet.

Dersom du mener du ble bedt om å forlate på uriktig grunnlag kan du kontake direktør på inger.helen.hjemvoll@choice.no

Anmeldt 19. november 2022

Opplevde de ansatte som uprofesjonelle, dårlig holdning fra sekundet vi ankom. Ble kastet ut på NULL grunnlag. Ansatte klamrer seg fast i første mulige grunn uten å gå til verks. Her er det en enkel ting som gjelder. Ta seg sammen… finn bevis før dere bestemmer dere

Reisetype: Reiste alene
Takk, 511aksell

Kjære 511aksell

Anmeldt 20. september 2022

Hyggelig resepsjon, stor suite med eget soverom - hotellet trenger kansje en liten oppgradering etterhvert pga eldre interiør. God frokost og veldig god middag/kvelds - mye god og variert mat. Fikk tidlig innsjekk og sen utsjekk uten problem pga mitt medlemskap.

Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Nattyy81
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel Aurora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2022

Kjære Nattyy81

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er så glade for å se at du satte pris på god frokost og kveldsmat og at resepsjonen ordnet inn- og utsjekk som du ønsket. Vi er i prosess for renovering av hotellet og gleder oss veldig til dette.

Hjertelig velkommen tilbake :-)

Anmeldt 24. juli 2022

Tur med familie på to voksne og to tenåringer.
Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist da vi kom. Vi hadde booket familierom og ble oppgradert. Vi var veldig fornøyd med rommet.
Hotellet serverte både kveldsmat og frokost av god kvalitet. Eneste vår ene medreisende savnet var litt større utvalg i glutenfri (allergivennlig) mat og bedre merking. Men personalet på kjøkkenet ordnet med eget alternativ da vi spurte under kveldsmaten.
Alt i alt var vi veldig fornøyd med oppholdet!

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, fokarl
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel Aurora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2022

Kjære fokarl

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Så flott at dere var fornøyd med innsatsen fra kjøkkenet i forbindelse med serveringen av vår gratis kveldsmat.
Resepsjonen blir nok veldig fornøyd over å ha blitt nevnt her.

Hjertelig velkommen tilbake.

Hilsen