Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (467)
Filtrer anmeldelser
467 resultater
Vurdering fra reisende
129
229
75
22
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
229
75
22
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 467 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018

Meget god frokost. Kjempe service hos personalet. Ligger meget sentralt og tilbyr kveldsbuffet. Det er sjelden å oppleve, når hotellet ikke har restaurant. Fast hotell for min del når jeg er i Tromsø.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Stein Tore L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
zapffetromso, Daglig leder på Quality Hotel Saga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Kjære Stein Tore L,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi er svært glad for å høre at vi klarte å innfri dine forventninger.
Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.
Med vennlig hilsen
Quality Hotel Saga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Dette var et enkelt hotell med lav standard. Innvendig rom som man ikke kunne få luftet, gir dårlig lys og luft. Smal seng og dårlig hodepute. Lite og trangt bad. Dårlig brødtilbud for en med cøliaki til frokost. Bor neppe her flere ganger. Savnet et søppelspann i resepsjons område.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 917evad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

1 uke overnatting via jobb. Fint hotell, med fin beliggenhet i sentrum av Tromsø! Rommet var god standard og maten var grei. Allergener kunne ha blitt merket bedre på maten. Flere med laktoseintolleranse ble dårlige. Gjerne sett flere servitører på jobb, da bordene var fulle av tallerkener og ingen kom og tok de vekk etterhvert. Litt dumt at kokkene må gjøre servitørene sin jobb..

Resepsjonen burde også svare på telefonen.. Vi ringte flere ganger i flere minutter for å få tak i resepsjonen.

Men alt i alt, var det ett flott opphold!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Carolinesk00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
zapffetromso, Daglig leder på Quality Hotel Saga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Kjære Carolinesk00,
Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold ved Quality Hotel Saga. Vi lover å følge opp dine kommentarer vedr. merking av maten. Vi beklager imidlertid dersom det var rotete i restauranten. Det er ikke slik vi vil fremstå og vi lover å ta tak i dette.
Takk for responsen og velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen
Tore Pettersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018

Helt greit hotell for helgebesøk i Tromsø. Hyggelig betjening .Spesielt flott med anledning til gratis ettermiddagskaffe og vafler. Rimelig og godt. Bor her gjerne igjen.
Litt støy fra gatene rundt om natten.

Romtips: Rom med sjøutsikt er å foretrekke.
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, GeorgK373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
zapffetromso, Daglig leder på Quality Hotel Saga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Kjære Georg K,
Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold ved Quality Hotel Saga.
Vi håper å se deg som gjest ved en annen anledning. Velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen
Tore Pettersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Enkelt hotell som du får mye for pengene. Fine store moderne rom og veldig sentralt. Ligger midt i byen med gåavstand til både båt og bussavganger, restauranter og puber.
Frokosten er etter vår smak, men litt lite i resepsjonsområdet.
Vi kommer gjerne igjen!!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, junep530
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
zapffetromso, General Manager på Quality Hotel Saga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Kjære junep530,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi setter stor pris på tilbakemeldiger fra våre gjester, og når de er av det hyggelige slaget varmer de ekstra godt.
Velkommen tilbake en annen gang.
Med vennlig hilsen
Tore Pettersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser