Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 169
Vis tilbud
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 158
Vis tilbud
Hotels.comUSD 169
PricelineUSD 170
TravelocityUSD 169
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (482)
Filtrer anmeldelser
482 resultater
Vurdering fra reisende
135
234
77
23
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
234
77
23
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 482 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Om du har familie og skal til Tromsø er dette hotellet for deg. Sentralt, fantastisk hyggelig (Og fleksible) ansatte i alle ledd, utrolig fin frokost, flotte fasiliteter og muligheter for connecting doors mellom to rom. Alt familien trenger. Ingen tvil om at vi har funnet vårt faste hotell i Tromsø!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SimonZJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2021

Hadde et koselig opphold i Tromsø i lag med barna og feiret bursdag av en av de. Var også ute på kafe og spiste en bedre middag på restaurant. Hotel Saga har jeg brukt som hotel på mine kursdager også. Har blitt godt mottatt alle gangene jeg har vært der.

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mai 2021

Vi hadde et helt herlig døgn på dette hotellet. Vi hadde bestilt et noe større rom enn vi normalt gjør på grunn av bursdag - og vi ble faktisk oppgradert enda et hakk da vi kom. - Ta det som en bursdagsgave fra hotellet, sa resepsjonisten :-). Vi storkoset oss, og hadde det aldeles strålende. Herlig service hele veien, og frokosten er ypperlig. Vi har bodd på dette hotellet før, og vi trives veldig godt her. Det er liksom alltid flere gode grunner til at vi vender tilbake hit. Takk for et nydelig døgn :-)

Dato for oppholdet: april 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Tunk2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2021

Kunne ikke vært bedre. Fikk låne garasje til bilen. Ladet opp batteri. Hadde et supert opphold i lag med andre kursdeltakere. Fikk buss fra hotellet tur og retur fra hotellet. Vaffel og kveldsmat fikk vi også når vi var ferdige på kurs.

Dato for oppholdet: januar 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2020

Aldri overnattet her før. Kom hit og rommet var stort og flott, rent og ryddig. Ekstra stas at det var kjempefint pyntet med jule dekorasjoner og juletre på rommetekstra poeng for julesjokoladen Blir absolutt å komme hit flere ganger!

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Inglarsen1988
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser