Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Trond V B
Sørumsand, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 17. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hjemvoll, General ManagerClarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2019
Kjære Ttrond

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at vi ikke lever opp til dine forventninger. Vi er ikke det nyeste og mest fancy hotellet i byen, men ønsker å levere på andre parameter hvilket som du riktig har observert, veldig mange mener at vi gjør.

Vi har 4 andre Nordic Choice-hoteller i byen så jeg er helt sikker på at ett av dem vil passe for deg.

Med beste hilsen Inger-Helén Hjemvoll
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 890
kr 1 664
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Scandic Hotels
    kr 1 658
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.1 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 656
  • Hotels.com
0.0 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 307
  • Hotels.com
0.3 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 097
  • Hotels.com
0.4 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 922
  • Booking.com
0.4 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Scandic Hotels
    kr 1 398
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.4 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 701
  • Hotels.com
0.3 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 549
  • Hotels.com
0.4 km fra Clarion Collection Hotel With
Gratis Wi-Fi
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 075
  • Hotels.com
0.6 km fra Clarion Collection Hotel With
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldelser (2 154)
Filtrer anmeldelser
2 154 resultater
Vurdering fra reisende
1 236
697
148
45
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 236
697
148
45
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 2 154 anmeldelser
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Bodde på hotellet første gang på begynnelsen av 90-tallet tror jeg. Da hotellet var nytt. Fortsatt holder hotellet koken. Hyggelige rom, god service og perfekt beliggenhet enten man vil spise sel på Skarven, gnafle Mack og mås eller se midnattssolen. Absolutt et verdig alternativ til hotellet litt lenger bort på brygga.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2018

Hotellet lå fint til ved sjøen, fine rom, gode senger og ikke minst sentralt. Frokost, vafler og kaffe om ettermiddagen og kvelds var inkludert i prisen. Persjonalet var høflige og meget hjelpsomme. Vi var en gjeng fra Sveio i vest og Vardø i nordøst som hadde et treff i Tromsø. Alle var meget fornøyd med oppholdet og vil anbefale hotellet til andre.

Romtips: Rom mot sjøen har flott utsikt
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 417Gunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Kjære 417Gunn

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Hjertelig velkommen tilbake.

Beste hilsen Inger-Helén Hjemvoll

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Det må bli With; det er mange nye fancy moderne hoteller i Tromsø, men hvem kan hamle opp med hjemmefølelsen en får på dette hotellet. Trivelig atmosfære, hyggelig og serviceinnstilt betjening, og gode senger og nydelig frokost. Hva mer? Jo, nettopp følelsen av litt hjemme, og sentralt midt i Tromsø. Keep up the good work!

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Kjære Jørgen L

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på!

Hjertelig velkommen tilbake :-)

Beste hilsen Inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018

Vi liker å overnatte på dette hotellet, på grunn av den sentrale beliggenheten. Vi velger superior rom, for å ha litt plass. Overnattingen denne gangen var en skuffelse. Det var svært skittent rundt ventilasjonen på badet og et sus som holdt oss våken. Både vasken og dusjen hadde problemer med å ta unna vannet, slik at det hopet seg opp i dusjen og i vasken. Det er nok på tide at det blir gjort noen utbedringer.
Service er svært god, og frokosten setter vi pris på.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, rolf_lossius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Kjære rolf_lossius

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.

Jeg beklager at oppholdet ikke ble helt som forventet, både på grunn av ventilasjonssystemet og problemene med sluken i dusj/vask. Vi renser kontinuerlig alle sluker, men her har det altså vært et avvik. Send meg gjerne en mail på inger.helen.hjemvoll@choice.no med hvilket romnr det var, slik at jeg kan kontrollere at problemet er løst!

Vi er svært glade for å se at dere satte pris på både servicen og frokosten ved hotellet.

Jeg håper vi får ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anledning :-)

Med beste hilsen Inger-Helén Hjemvoll

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018

Har reist til Tromsø og bodd på forskjellige hoteller tidligere, men denne gangen var oppholdet ei lita uke og komfort ble foretrukket framfor gourmet. Reint og pent på rommet, en av flere hoteller som tilbyr kveldsmat, trimrom og relaxavdeling. Grei pris (for romslige rom) om det bookes i god tid.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Mr H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Kjære Mr H

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å se at dere likte dere hos oss og setter pris på vårt tilbud om gratis Tonight's Special og relax/treningsrom.

hjertelig velkommen tilbake.

Beste hilsen Inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser