Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 128
Vis tilbud
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 128
Vis tilbud
Hotels.comUSD 128
FindHotelUSD 128
Trip.comUSD 136
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 985)
Filtrer anmeldelser
1 985 resultater
Vurdering fra reisende
1 152
637
134
40
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 152
637
134
40
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 985 anmeldelser
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

With har jeg brukt flere ganger siste ti årene når jeg har vært i byen. Har alltid syntes hotellet er et koselig hotell, med ideéll plassering og sjarm. Dusjen var denne gang nesten helt tett første dagen så det var vann over hele badet. Men det kom seg etterhvert. Lite futt i resepsjon på dag, men nattevakta var trivelig. På nettsiden opererer de med at frokost er ferdig 11 i helgene. Men her hadde de ryddet inn nesten alt en halvtime før... Da bør de opplyse om det sammen med tidene. Renhold bra.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, raynerlind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Vi reiste til Tromsø for en topptur weekend.
Ble tatt imot på en hyggelig måte. Vi betalte 200 kr ekstra for et et rom med havutsikt. God og sunn frokost. Vaffelkaker på ettermiddag og en god kveldmat med tre salatalternativer, suppe og en middagsrett. Fri tilgang på kaffe og frukt hele dagen.

Hotellet ligger midt i byen og vi hadde en fantastisk helg. Anbefales.

Takk for oss :)

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Lisa D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Kjære Lisa D

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Så hyggelig å se at dere likte dere hos oss og at dere satte pris på vår gratis fika og kveldsbuffet.

Håper dere fikk noen flotte toppturer i området!

Tusen takk for anbefalingen og hjertelig velkommen tilbake :)

Beste hilsen

Inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Rom OK, ser noe slitt ut i gangene. Frokosten ødelegger opplevelsen av dette hotellet. Frokosten stenger alt for tidlig; kl 0930 på en lørdag. Mange gjester møter da rett før frokosten er stengt, og det var veldig fult. Asjettene man skulle bruke var skittene, maten som lå fremme var tørr og så ikke appetittelig ut. Mye var tomt, lite utvalg og det var få ledige sitteplasser. I tillegg var det mye bråk og dunking utenfor hotellrommet tidlig på morgen som til stadig vekket oss (fra kl 0700 på en lørdag). Kommer ikke til å bo på dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 564wangc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2020

Kjære 564wangc

Tusen takk for din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på da vårt mål er at vi kan alltid bli bedre.

Vi har akkurat endret frokosttidene og tar imot alle tilbakemeldinger med stort takk! Beklager virkelig at opplevelsen av frokosten ikke ble som den skal. Utvalget skal til enhver tid være ferskt uansett når gjesten kommer og restauranten ryddig.

Støy utenfor hotellet rår vi dessverre ikke over. Beliggenhet midt i sentrum på havnepromenaden gjør at set naturlig er mennesker i området ril det meste av døgnets tider.

Igjen beklager jeg at vi ikke leverte frokosten i henhold til vår standard, men håper likevel vi kan få ønske dere velkommen ved en senere anledning slik at dere får oppleve frokosten slik den skal være - alltid!

Med beste hilsen

Inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Helt standard hotell. Noe slitt. Veldig sentralt plassert som de fleste hotellene i Tromsø. Vafler serveres på ettermiddagen og god kveldsmat med rause porsjoner. Frokost - du blir mett, men lite variert. Hotellet ber om at du melder fra om du vil ha rommet rengjort og om du ønsker nye håndklær. Forsåvidt helt greitt, men motivet skal være bærekraft og ikke kostnadsbesparelser. Dette er et lite troverdig motiv da bærekraftperspektivet kun ellers viser seg gjennom lyssensor på bad. Økologiske matvarer i restauranten burde også vært et tilbud. Men som sagt så er hotellet ok. Dyrt, men det er alle hotellene i Tromsø pga mye turister.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, ninasteenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2019

Kjære ninasteenl

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi er glad for å se at du satte pris på våre gratis måltider og at du likte kveldsmaten. Dersom våre økologiske produkter under frokosten ikke var merket er dette avvik hos oss. Vi serverer 15 ulike økologiske produkter på frokosten - blant annet egg, havregryn og frukt. Når det gjelder lokalmat er vi en del av en stor kjede og muligheten for lokale produkter dermed noe begrenset.

Dersom du oppfatter vårt Sweet Dreams- samarbeid med Unicef for å gi barn utsatt for menneskehandel som et kostnadsbesparende tiltak beklager jeg det. For hver boende gjest som takker nei til å få rengjort rommet sitt donerer vi penger til Unicef sitt arbeid for å gi barn utsatt for menneskehandel en trygg natts søvn.

Vi er ikke det nyeste og mest fancy hotellet i byen, vi er det hyggeligste.

Med beste hilsen

Inger-Helén Hjemvoll

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019

Hotellet ligger sentralt og fint plassert langs havnen i Tromsø. Hotellet var rent og pent, og veldig hyggelige ansatte som jobbet ved hotellet. Det som trekker ned er veldig lite rom og seng, samt dyr pris for overnattingen.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, LarsB2474
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2019

Kjære LarsB2474

Tusen takk for tilbakemelding, dette er viktig for oss.

Så bra at du satte pris på våre gratis måltider og servicen fra våre flotte medarbeidere.

Tromsø er en svært populær by og nå i høysesongen er priser nok deretter. Vi har rom av ulik størrelse, så sjekk gjerne ut dette neste gang!

Vi håper vi ser deg snart igjen.

Med beste hilsen

Inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser