Jeg fikk et blandet i trykk av dette hotellet.
Rommet var greit. Fin størrelse og brukbar utsikt. Vond seng som ikke hadde nakkestøtte og senga var heller ikke inn til veggen grunnet vindu og ovn.
Rengjøringa ikke så bra. En del skitt i krinker og kroker om du ser etter. Det ble ikke vasket mellom utsjekk og innsjekk. Dette ble begrunnet av corona. Og er det ikke corona så har jeg erfart at hoteller begrunner det med miljøet. Jeg mener dette er mest for å spare penger. Uansett dette ble ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket.
Innsjekk/utsjekk: Effektiv. Manglet litt service i forhold til informasjon om hotellet og byen ved innsjekk.
Fasiliteter: Treningsrommet var stengt. Årsaken var smittevern. Dette ble heller ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket. Det stod at det var treningsrom. Dette burde hotellet informert om på forhånd. Det var lite utvalg på tv. Skulle gjerne hatt flere internasjonale tv kanaler.
Mat: Jeg ble ikke imponert. Et ok utvalg av pålegg. Men flere gjester brukte fingrene til å ta fra osteskiver som bare lå i en haug.Kanskje ikke så greit i disse coronatider. Det var lite utvalg i brødmat. Ingen rundstykker,bare halvtørre grove brødskiver. Og det var ikke sånn at du kunne velge mellom ulike brødtyper.
Det var ofte tomt for for eksempel brød, og det tok veldig lang tid før det ble fylt på nytt. En del skittent bestikk lå i bestikkkurvene.
Beliggenhet:Fin beliggenhet på brygge. Fin resepsjon og fellesarealer.