Nettopp sjekket inn på hoteller. Virker greit. Veldig bra kveldsmat. Rommet er moderat, mens utsikten er den verste jeg har vært borti.
Ellers enkelte begrensninger pga. Covid-19, så det er helt forståelig.
- Gratis Wi-Fi
Ellers enkelte begrensninger pga. Covid-19, så det er helt forståelig.
Renholdet på hotellet var virkelig dårlig. Teppe på rom som sannsynligvis ikke var blitt støvsugd på en stund. Lå f.eks tyggispapir på gulvet. Fikk byttet rom dag to til et rom uten tepper. Men det var det sikkelig støvete på vegg/langs ledninger. Det var også dårlig logistikk ved frokosten. F. Eks kom de med brød 20 min etter at de var åpnet. Mange andre ting var heller ikke klart.
Jeg fikk et blandet i trykk av dette hotellet.
Rommet var greit. Fin størrelse og brukbar utsikt. Vond seng som ikke hadde nakkestøtte og senga var heller ikke inn til veggen grunnet vindu og ovn.
Rengjøringa ikke så bra. En del skitt i krinker og kroker om du ser etter. Det ble ikke vasket mellom utsjekk og innsjekk. Dette ble begrunnet av corona. Og er det ikke corona så har jeg erfart at hoteller begrunner det med miljøet. Jeg mener dette er mest for å spare penger. Uansett dette ble ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket.
Innsjekk/utsjekk: Effektiv. Manglet litt service i forhold til informasjon om hotellet og byen ved innsjekk.
Fasiliteter: Treningsrommet var stengt. Årsaken var smittevern. Dette ble heller ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket. Det stod at det var treningsrom. Dette burde hotellet informert om på forhånd. Det var lite utvalg på tv. Skulle gjerne hatt flere internasjonale tv kanaler.
Mat: Jeg ble ikke imponert. Et ok utvalg av pålegg. Men flere gjester brukte fingrene til å ta fra osteskiver som bare lå i en haug.Kanskje ikke så greit i disse coronatider. Det var lite utvalg i brødmat. Ingen rundstykker,bare halvtørre grove brødskiver. Og det var ikke sånn at du kunne velge mellom ulike brødtyper.
Det var ofte tomt for for eksempel brød, og det tok veldig lang tid før det ble fylt på nytt. En del skittent bestikk lå i bestikkkurvene.
Beliggenhet:Fin beliggenhet på brygge. Fin resepsjon og fellesarealer.
Ankom hotellet til trivelig resepsjon. Fikk rom med utsikt.
Men rommet var ikke rengjort skikkelig da vi fant gammel søppel i skuffene. Resepsjonen beklaget dette.
Skulle spise kvelds , men fikk skitne tallerkner med matrester på som ikke var gått bort i vask.
Vi valgte derfor å spise en annen plass etter å ha smakt litt på hva de serverte.
Frokosten var ikke stor , men av god kvalitet
Kjære t0r0lek
Tusen takk for dine tilbakemeldinger - disse er veldig viktige for at vi skal kunne bli bedre!
Jeg beklager virkelig at vi ikke leverte på alle nvå under besøket deres. Her har rutinene ikke vært fulgt og dette er tatt opp med de respektive avdelinger.
Det gleder oss å se at frokosten smakte, selv om den ikke er av det overdådige slaget.
Vi håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning slik at vi kan vise dere hva vi er kjent for å levere.
Yours truly
inger-Helén
Booket hotellrom for 2 voksne og 1 barn på 14 år via Hotels.com for 2 døgn, 4.000 kroner! Da vi sjekket inn krevde hun i resepsjonen ytterligere 600 kroner for å få ekstraseng til barnet. Og det var ikke noe hun kunne gjøre med... vi kunne heller ikke avbestille! Dermed endte vi opp m en pris på en 14 åring på 800 kroner PR døgn uten seng!!! Tok kontakt med Hotels.com neste dag, som ordnet opp...
Ekstremt dårlig, et hotell vi har bodd på mange ganger før, og alltid hatt gode opplevelser med.. Frokost serveringen bar preg av ekstremt dårlig organisering og får terningkast 1.
Kjære ReidunStall,
Tusen takk for din tilbakemelding - denne er viktig for oss.
Beklager virkelig at oppholdet ikke ble som forventet. Vi har dessverre hatt utfordringer med bookinger fra tredjepartskanalene i sommer da de minste dobbeltrommene har lagt ute som store nok for tre personer, dette har skapt utfordringer både for hotellet og gjestene. Dette er nå heldigvis løst, uten at det hjelper på historikken.
Når det gjelder frokost har denne vært gjennom en hel coronaprosess med ulike retningslinjer fra myndigheter og egen kjede som vi til enhver tid har forsøkt å løse på best mulig måte slik at vi fikk holde åpent. Jeg beklager at dere ikke var tilfreds med frokosten vår under deres siste besøk, men nå er den inntil eventuelt nye begrensninger foreligger, enda bedre enn før Covid19 traff oss.
Vi håper vi kan ønske der velkommen ved en senere anledning.
Med best hilsen
Inger-Helén Hjemvoll
With har jeg brukt flere ganger siste ti årene når jeg har vært i byen. Har alltid syntes hotellet er et koselig hotell, med ideéll plassering og sjarm. Dusjen var denne gang nesten helt tett første dagen så det var vann over hele badet. Men det kom seg etterhvert. Lite futt i resepsjon på dag, men nattevakta var trivelig. På nettsiden opererer de med at frokost er ferdig 11 i helgene. Men her hadde de ryddet inn nesten alt en halvtime før... Da bør de opplyse om det sammen med tidene. Renhold bra.