Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 143
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 143
PricelineUSD 144
travelup.comUSD 163
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 988)
Filtrer anmeldelser
1 988 resultater
Vurdering fra reisende
1 152
637
136
41
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 152
637
136
41
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 988 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Renholdet på hotellet var virkelig dårlig. Teppe på rom som sannsynligvis ikke var blitt støvsugd på en stund. Lå f.eks tyggispapir på gulvet. Fikk byttet rom dag to til et rom uten tepper. Men det var det sikkelig støvete på vegg/langs ledninger. Det var også dårlig logistikk ved frokosten. F. Eks kom de med brød 20 min etter at de var åpnet. Mange andre ting var heller ikke klart.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, _statufti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Jeg fikk et blandet i trykk av dette hotellet.
Rommet var greit. Fin størrelse og brukbar utsikt. Vond seng som ikke hadde nakkestøtte og senga var heller ikke inn til veggen grunnet vindu og ovn.

Rengjøringa ikke så bra. En del skitt i krinker og kroker om du ser etter. Det ble ikke vasket mellom utsjekk og innsjekk. Dette ble begrunnet av corona. Og er det ikke corona så har jeg erfart at hoteller begrunner det med miljøet. Jeg mener dette er mest for å spare penger. Uansett dette ble ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket.

Innsjekk/utsjekk: Effektiv. Manglet litt service i forhold til informasjon om hotellet og byen ved innsjekk.

Fasiliteter: Treningsrommet var stengt. Årsaken var smittevern. Dette ble heller ikke opplyst om på sidene deres da jeg booket. Det stod at det var treningsrom. Dette burde hotellet informert om på forhånd. Det var lite utvalg på tv. Skulle gjerne hatt flere internasjonale tv kanaler.

Mat: Jeg ble ikke imponert. Et ok utvalg av pålegg. Men flere gjester brukte fingrene til å ta fra osteskiver som bare lå i en haug.Kanskje ikke så greit i disse coronatider. Det var lite utvalg i brødmat. Ingen rundstykker,bare halvtørre grove brødskiver. Og det var ikke sånn at du kunne velge mellom ulike brødtyper.
Det var ofte tomt for for eksempel brød, og det tok veldig lang tid før det ble fylt på nytt. En del skittent bestikk lå i bestikkkurvene.
Beliggenhet:Fin beliggenhet på brygge. Fin resepsjon og fellesarealer.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Ankom hotellet til trivelig resepsjon. Fikk rom med utsikt.
Men rommet var ikke rengjort skikkelig da vi fant gammel søppel i skuffene. Resepsjonen beklaget dette.
Skulle spise kvelds , men fikk skitne tallerkner med matrester på som ikke var gått bort i vask.

Vi valgte derfor å spise en annen plass etter å ha smakt litt på hva de serverte.

Frokosten var ikke stor , men av god kvalitet

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, t0r0lek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Kjære t0r0lek

Tusen takk for dine tilbakemeldinger - disse er veldig viktige for at vi skal kunne bli bedre!

Jeg beklager virkelig at vi ikke leverte på alle nvå under besøket deres. Her har rutinene ikke vært fulgt og dette er tatt opp med de respektive avdelinger.

Det gleder oss å se at frokosten smakte, selv om den ikke er av det overdådige slaget.

Vi håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning slik at vi kan vise dere hva vi er kjent for å levere.

Yours truly

inger-Helén

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Booket hotellrom for 2 voksne og 1 barn på 14 år via Hotels.com for 2 døgn, 4.000 kroner! Da vi sjekket inn krevde hun i resepsjonen ytterligere 600 kroner for å få ekstraseng til barnet. Og det var ikke noe hun kunne gjøre med... vi kunne heller ikke avbestille! Dermed endte vi opp m en pris på en 14 åring på 800 kroner PR døgn uten seng!!! Tok kontakt med Hotels.com neste dag, som ordnet opp...
Ekstremt dårlig, et hotell vi har bodd på mange ganger før, og alltid hatt gode opplevelser med.. Frokost serveringen bar preg av ekstremt dårlig organisering og får terningkast 1.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ReidunStall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære ReidunStall,

Tusen takk for din tilbakemelding - denne er viktig for oss.

Beklager virkelig at oppholdet ikke ble som forventet. Vi har dessverre hatt utfordringer med bookinger fra tredjepartskanalene i sommer da de minste dobbeltrommene har lagt ute som store nok for tre personer, dette har skapt utfordringer både for hotellet og gjestene. Dette er nå heldigvis løst, uten at det hjelper på historikken.

Når det gjelder frokost har denne vært gjennom en hel coronaprosess med ulike retningslinjer fra myndigheter og egen kjede som vi til enhver tid har forsøkt å løse på best mulig måte slik at vi fikk holde åpent. Jeg beklager at dere ikke var tilfreds med frokosten vår under deres siste besøk, men nå er den inntil eventuelt nye begrensninger foreligger, enda bedre enn før Covid19 traff oss.

Vi håper vi kan ønske der velkommen ved en senere anledning.

Med best hilsen

Inger-Helén Hjemvoll

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

With har jeg brukt flere ganger siste ti årene når jeg har vært i byen. Har alltid syntes hotellet er et koselig hotell, med ideéll plassering og sjarm. Dusjen var denne gang nesten helt tett første dagen så det var vann over hele badet. Men det kom seg etterhvert. Lite futt i resepsjon på dag, men nattevakta var trivelig. På nettsiden opererer de med at frokost er ferdig 11 i helgene. Men her hadde de ryddet inn nesten alt en halvtime før... Da bør de opplyse om det sammen med tidene. Renhold bra.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, raynerlind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser