Road822430
4,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Romtips: Ikke bestill rom med skråtak
0.1 km fra Clarion Collection Hotel With
Se flere hoteller i Tromsø
1 236
1 236
Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Stakk bare innom for å høre om de kunne ha bagasjen stående hos seg da vi hadde bodd i Airbnb leilighet og måtte ut tidlig, ingen sted å oppbevare koffert. De var så behjelpelig og sa at det gikk bra👍😊 . Har også bodd der en gang så dette hotellet kan virkelig anbefales🤗🤗

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Sidsel B
Anmeldt 29. juli 2023

BELIGGENHET: Helt nede på havna. Flybussen stopper på et av nabohotellene. Ellers er det heller ikke langt å få til nærmeste busstopp for lokalbussen.
ROM OG MAT: Vi bestilte rom med utsikt, et deluxerom med to gode lenestoler og en fotskammel på deling. Vi hadde rom 207. Vi var ikke plaget av støy fra båter eller fra folk på havna eller strandpromenaden rett utenfor. Bra frokost, og "fika" og kveldsmat var inkludert i prisen. Kveldsmaten (suppe, hovedrett og salater) var ikke tenkt som en gourmetopplevelse, men helt grei mat der man spiser seg god og mett.
SERVICE: Heisen var i ustand, så selv om vi i utgangspunktet hadde ønsket oss et rom høyere opp, ble vi altså anbefalt rom i 2. etasje (på grunn av det med heisen). Vi aksepterte det, og resepsjonisten bar opp den tyngste kofferten for oss. Vi fikk dessuten sjekke inn en time før vanlig tidspunkt.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Turistsjef-Johansen
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2023

Kjære Turistsjef-Johansen

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, denne setter vi stor pris på.

Vi er så glade for å se at dere likte både beliggenheten, rommet og våre gratis måltider.

Beklager så mye angående heisen, vi venter på en del fra Italia... den tok det lengere tid å produsere enn vi hadde trodd, men resepsjonen er svært behjelpelig med å bære bagasje for å bedre situasjonen.

Vi håper vi får ønske dere velkommen tilbake.

Anmeldt 30. juni 2023

Hadde et fantastisk opphold hos Hotel With!
Må bare skryte at deres resepsjonist på morgen, min kone har dårlig rygg og han hjalp oss virkelig, riktignok en heis som ikke funket, men han fikset alt slik at dette ikke var noe problem.

Han smilte til oss hver dag, kom opp med kaffe, og hjalp henne ned trappen, jeg ble virkelig rørt. Vil virkelig takke han! Alle resepsjonistene var fantastiske.

Frokosten var fantastik, og renhold utrolig bra! Jeg og min kone kommer tilbake hit.

Takk for et fint opphold hos dere!

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Tommy L
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2023

Kjære Tommyll1813VL

Tusen takk for superkoselig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på!
Vi har et fantastisk team på hotellet så det gleder meg at dere fikk god hjelp i resepsjonen og at både frokost og renhold var utrolig bra!

Igjen tusen takk og hjertelig velkommen tilbake 🤗

Beste hilsen Inger-Helén

Anmeldt 16. desember 2022

God service og greie rom, hotellet har maritimt interiør og sjarm. Det er nok en stund siden dette ble renovert, men brukbar standard likevel. Likte godt muligheten for kveldsmat og rom for å ta en prat med kollegaer uten å måtte gå på en bar.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, 810torh
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2022

Kjære 810torh

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott at du satte pris på vår gratis kveldsbuffet og rolige atmosfære.

Hotellet har som du sier ikke vært renovert på en stund og vi venter nå bare på klarsignal fra kommunen for å kunne sette i gang med en større renovering.

Hjertelig velkommen tilbake :-)

Anmeldt 9. desember 2022 via mobile enheter

Sentralt nede ved kaia, med flott utsikt og sentrum rett bak hotellet. Personalet er dyktig, spesielt hun svenske! Frokost er slik den skal være med alt som bør være på en hotell frokost. Pluss for pannestekt speil egg, ikke gummi egg fra ovn

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Frodisen
Inger Helen Hjemvoll, General Manager på Clarion Collection Hotel With, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2022

Kjære Frodisen,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på :-)

Både Lina (hun svenske) og kokkene vil bli svært fornøyd over omtalen her!

Hjertelig velkommen tilbake :-)