mbjorndalen
2,0 av 5 boblerAnmeldt 30. mai 2019
3,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Sandraloe, Service ManagerRadisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. mai 2019
Kjære mbjorndalen

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Når det gjelder dusjen har vår teknisk avdelig fått oversendt dette og de holder på å ornde en løsning for rommet du hadde. Jeg håper ellers du hadde det fint hos oss og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen Sandra
Kjæledyr tillatt
0.4 km fra Radisson Blu Hotel, Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 27. mai 2019

Et hotell med flott beliggenhet, utsikt til havneområdet, veldig hyggelig betjening, god mat, store, lyse, trivelige rom! Anbefaler et opphold! Tromsø er Norges beste by for seminaret, konferanser og fritidsopplevelser.

Takk, Connector26431190264
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2019

Kjære Connector26431190264,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen din.
Vi er så glade for at du hadde et fint opphold hos oss og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 26. mai 2019

Der kunne eg ta med kona på overnatting, bare to hundrekroner ekstra. Vi var førnøgd med rommet og en ting som var veldig bra, vi fekk kaffekanne på bordet ved frokost. Dette har vi bare opplevd på hotell i Tyskland

Takk, FarAway52749825815
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2019

Kjære FarAway52749825815,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din.
Jeg er så glad for å se at dere hadde et fint opphold hos oss.
Jeg ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!
Service Manager

Anmeldt 14. mai 2019

Fikk et Standard rom, med veldig bra kvalitet på renhold, madrass og bra bad. Noe det ikke var opplyst om var at rommet hadde en dårlig beliggenhet i bygget. Rullegardinen måtte være nede for å slippe å se inn i rommet som var vis a vis, 2-3 meter unna.

Takk, Cec_Sle
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2019

Kjære Escape66243076773,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Desverre er det ikke slik at vi har mulighet til å ha utsikt på alle rom. Dersom du ønsker utsikt anbefaler jeg deg å velge en kategori med havutsikt eller mot by.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 8. april 2019

God beliggenhet. Rommet var greit for noen timers opphold men var ganske så trangt selv for en person. Ikke veldig god seng men fungerte forsåvidt fint for ei natt. Hyggelig og profesjonell betjening.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste alene
1  Takk, TrondEgil
Sandra L, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2019

Hei TrondEgil,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Jeg anbefaler deg å prøve ut superior og premium rom dersom du ønsker litt større rom. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Bra beliggenhet og greie rom. Ellers relativt «dødt» hotell. Litt kjip ankomst.
Grei frokost, fair treningsrom.
Topp utsikt mot fjellheisen og ishavskatedralen fra rommet
Hotellet fremstår ikke akkurat trendy - Masse turister...

Dato for oppholdet: februar 2019
1  Takk, husetvedvannkanten
Excursion684913, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Kjære husetvedvannkanten,

Takk for besøket og for din tilbakemelding. Jeg håper vi får mulighten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Hilsen

Lise Benjaminsen