Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 142
TripadvisorUSD 142
eDreams
Hotels.comUSD 143
FindHotelUSD 143
ZenHotels.comUSD 159
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (413)
Filtrer anmeldelser
413 resultater
Vurdering fra reisende
173
136
66
23
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
173
136
66
23
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 413 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020

Dette er det verste vi har opplevd,anbefaler ikke dette hotellet til mennesker,personale gjorde ingenting for å rette på noe,og æ trur faktisk di var gla når vi gikk til konkurrent scandic..aldri mere SAS!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, orjanannfinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vics0r, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Kjære orjanannfinsen.

Dette var ingen hyggelig lesning.
Vi gjør vårt ytterste hver dag for å levere minneverdige øyeblikk til våre
gjester. Og vi skjønner at vi ikke har nådd opp denne gangen.

Vi beklager så mye.

Ta gjerne kontakt neste gang dere kommer til Tromsø så skal vi gjøre vårt ytterste
for å endre deres oppfatning av Radisson blu hotel Tromsø.

Med beste ønsker fra
Victoria Sørli
Front Office Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Enkelte ting kunne vært bedre. Det var lytt mellom rommene. Barna på naborommet holdt oss våkne en stund. Organisering av frokost nå i Koronatiden fører til mye matsvinn. Kunnskapen hos resepsjonisten ved innsjekk kunne vært bedre.

Hotellet var rent og ryddig! Stort rom med alt man trenger tilgjengelig. Betjeningen var hyggelige. Sentralt plassert midt i byen.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, vinterlilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vics0r, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020
Google-oversetting

Dear vinterlilje.

Thank you for taking your time to write a review on Tripadvisor.

We are happy that you enjoyed the rooms, and the location of the hotel.
We work hard everyday to make our service better, and to deliver memorable moments.
Therefore we really appreciate your opinion, so again thank you.

We hope to welcome you back to Radisson blu hotel Tromsø another time.

Best regards from
Victoria Sørli
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020

Hyggelig hotell - gode fasiliteter, fin beliggenhet - nydelig frokost!! Topp service fra personalet vi møtte i helga vi var der. Rent og fint over alt der vi ferdes. Manglet informasjon om innstilling av temperatur på rommet.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kjellagekampestuen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020

Kjære kjellagekampestuen,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er så glade for at du hadde et fint opphold hos oss og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Sandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020

Baderommene har kalde gulv, dobbelseng på tvers av rommet med seng der man ruller inn i midten av sengen,
Rommet er smalt så man må opp i sengen for å komme bort til vinduet.
Kr 2000,- pr natt er altfor dyrt.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, opeder258603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020

Kjære opeder258603,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Beklager så mye at oppholdet ikke sto helt til forventningene dine. Jeg anbefaler å sjekke ut våre standard dobbeltrom dersom du ønsker et større rom.

Med vennlig hilsen
Sandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Jeg er meget misfornøyd med renholdet på rommet jeg ble tildelt, dette tok jeg opp med resepsjon uten noen videre beklagelse. Jeg fremviste bilder av rommet som viser lagvis med støv, som igjen var årsaken til at oppholdet mitt ble negativ på grunn av søvnmangler. Med bakgrunn i min klage forlanger jeg tilbakebetalt mine utgifter ang. mitt opphold hos dere.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, sas552020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandraloe, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Kjære sas552020,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, beklager så mye at oppholdet ikke sto helt til forventningene dine. Slik skal det selvfølgelig ikke være hos oss.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Send oss gjerne en mail neste gang du er i Tromsø!

Med vennlig hilsen
Sandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser