Meb303999
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Victoria Sørli, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juli 2022
Kjære Meb303999,

Tusen takk for en flott tilbakemelding på ditt opphold.
Dette var virkelig hyggelig å starte uken med å lese denne.
Flott å se at du fikk assistanse av personalet vårt til å ordne en feilbooking.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til vårt hotell ved en senere anledning, og benytter muligheten til å ønske deg
hjertelig velkommen til oss som gjest igjen.

Fortsatt god sommer.

• Moxy Hotels
2.8 km fra Radisson Blu Hotel, Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 10. juli 2022

Buffé og meny til frokosten! Mange på jobb for å servere og rydde.God sjøutsikt. Treningsrommet hadde fint med utstyr og inspirerende utsikt mot fjellene. Hyggelig personale som ønsket deg et fint opphold.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, ggrein308317
Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Kjære ggrein308317,

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding.
Dette setter vi stor pris på.

Det var flott å se at du fant utsikten fra treningsrommet inspirerende.
Utsikten er upåklagelig utover havnen og fjellene:)

Vi håper vi får æren av å ønske deg velkommen til oss ved en senere annledning.
Velkommen igjen.

Fortsatt god sommer.

Anmeldt 4. juli 2022

Fantastisk opphold på hotellet. Vi ble tatt godt vare på, også 5-åring fikk oppmerksomhet og sliten mamma etter flyttedag fikk tilbud om frokost på rommet. Helt utmerket, anbefaler hotellet! Også hotellrommet var helt strøken og praktisk med badekaret, som passet perfekt med barn. Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, anneliylitaloottem
Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Kjære anneliylitaloottem,

Tusen takk for en så flott tilbakemelding.
Det var veldig fint å se at 5-åringen var fornøyd med oppholdet hos oss.
Vi håper at dere er ferdig med flytting, og stiller gjerne opp som verter for dere igjen om behovet skulle komme.

Ønsker dere en fortsatt flott sommer, og velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 29. mai 2022

Vi fikk feil rom to ganger før vi fikk et som stemte overens med vår bestilling, men resepsjonisten var for øvrig veldig behjelpelig. Utover det var det fin utsikt - når vi endelig fikk riktig rom - og god frokost. Vi fikk feil frokost utifra det vi ba om, men det vi fikk var i alle fall godt. I tillegg hadde vi uflaks, ettersom Rorbua var stengt da vi var der, noe som ble en skuffelse ettersom vi hadde gledet oss.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, seskillingstad
Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Tusen takk for tilbakemeldingen din, Sekskillingstad.

Beklager så mye at oppholdet ikke sto helt til forventningene dine. Jeg har nå snakket med vår F&D manager som er ansvarlig for Rorbua. Det viste seg at vi desverre måtte stenge Rorbua på dagtid søndag under oppholdet ditt pga akutt sykdom som gjorde det vanskelig for å holde åpent på formiddagen. Jeg har også videreformidlet tilbakemelding til han om frokosten slik at de får se nærmere på rutinene sine. Når det gjelder korrekt romtype på rommet vil jeg ta dette opp med de ansatte den aktuelle dagen og ha oppfølging på at det ikke skjer igjen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Sandra

Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Flott utsikt, og hyggelige ansatte

Radisson har de beste sengene, og det gjelder også her.
Ikke helt samme servicenivået som Radisson ofte gir, men absolutt er ok hotell.
Frokosten er veldig bra og utsikten fin.

Fint de har et hotell for oss stamgjester, også i Tromsø.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Ledypvik

Tusen takk for tilbakemeldingen din Ledypvik,

Vi er glade for at du hadde et fint opphold hos oss, vi jobber hele tida med å forbedre servicen vår,
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Sandra

Anmeldt 6. mai 2022

Jeg var i Tromsø ifm jobb og benyttet Radisson Blu etter mange års opphold. Alt gikk raskt og effektivt fra innsjekk til avreise og jeg fikk et lyst og pent rom med fin utsikt. Alle de ansatte virket vennlige og hilste når jeg møtte dem - noe jeg satte stor pris på. Uken bød på artig vær, men sol, regn og snø! Gleder meg til neste besøk om noen uker! Anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, ThMo
Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2022

Kjære ThMO,

Slik er det i Tromsø i mai, du vet aldri hvilken årstid som kommer og hvilken jakke som burde pakkes:)
Det er iallefall veldig hyggelig å se at du setter pris på sjarmen som Tromsø byr på, værmessig.

Vi håper på snarlig gjensyn ved.