En uforglemmelig sublim matopplevelse for meg og kona! Vi bestilte femretters, men med alle små fingermatrettene innimellom ++, så endte det vel opp som en 12-13-retters! Har aldri tidligere noen steder smakt så mye god mat. La det ikke være tvil: Den/de som står bak er matkunstnere/genier! Rettene sto i kø gjennom fire timer! Da du stadig trodde du hadde fått den beste retten, så kom den neste og trumfet den forrige osv. Restauranten er en gave til Tromsø! Fantastisk god stemning, ypperlig god kundebehandling/service, estetikk i ypperste klasse når det gjelder serveringsanretninger/fat/plater, stor kunnskap om mat og drikke som de hele veien deler med gjestene. Kredit også for mange lokale leverandører!
Det eneste vi angrer på var at vi ikke ga en hundrelapp ekstra i tips🙂 Selvsagt kostet det, men verdt hver krone! Tromsø har mange restauranter, men bare én Smak! De stiller i egen liga!
Hvor blir Michelin av?! Er restauranten for langt nord?
Pål og Tove Andersen