Hjemme hos ....

Super bevertning og en opplevelse vi lever lenge på!! Maten var toppen, vertskapet trivelig, stedet... les mer

Anett S
Oslo, Norge

Anmeldt 6. oktober 2020

Super bevertning og en opplevelse vi lever lenge på!!
Maten var toppen, vertskapet trivelig, stedet supert og vi ble tatt vel vare på fra vi kom til vi dro - takk for oss!

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, Anett S
Anmeldt 10. april 2022

Dato for opplevelse: april 2022
Anmeldt 30. november 2020

Dato for opplevelse: november 2020
trolltind, Eier på Aurora Northern Explore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2020

Anmeldt 26. november 2020

Dato for opplevelse: november 2020
trolltind, Eier på Aurora Northern Explore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2020

Dato for opplevelse: juli 2020