Fantastisk

Jeg har reist med Polar Charter hvert år de siste 4 år. Alltid hyggelig med god måltid. Vi ser mye... les mer

Anmeldt 18. september 2022
Iva9na
Flott tur

Fantastisk dagstur med Polargirl og mannskapet hennes. Ingenting kunne vært bedre. Mannskapet... les mer

Anmeldt 6. september 2022
76ingunnk

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Mer informasjon
Anmeldt 12. juli 2020

Vi hadde en fantastisk tur med MS Polargirl. Vide var en utrolig god guide, svært kunnskapsrik, en veldig god formidler og med humor. Båten sakket så vi fikk se både belugahval, vågehval, sel og masse sjøfugl underveis. Pyramiden var svært fascinerende, også her fikk vi en veldig god guide. Stoppet ved Nordenskiöldbreen ble helt magisk, da vi opplevde at breen kalvet. Ellers var båtturen veldig behagelig, med gode soner både ute og inne, gode vafler i kiosken og en god, varm lunch servert på dekk. Vi storkoste oss og anbefaler turen!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mehtrd
Anmeldt 23. juni 2019

Fantastisk båttur med masse opplevelser. Vi fikk til og med litt ekstra tid, da vi så blåhval og knølhval på tilbakeveien

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, carolineul
Anmeldt 18. juni 2019

Ombord på Polargirl fra Longyearbyen fikk vi se blåhval, vågehval, kvithval, isbjørn, polarrev, reinsdyr og et mylder av fugl. Romslig båt og hyggelig mannskap. Topp opplevelse

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, aud s
Anmeldt 31. mai 2019

Siden det var mye is kom vi ikke inn, men hadde en fantastisk tur med gjengen på Polar girl! God mat, hyggelige folk god båt! Og på toppen av det hele fikk vi se en isbjørn!!!!!!
Helt fantastisk!!!!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Cosmopolitan383526
Anmeldt 30. mai 2019

Selv om isen fortsatt lå rett utenfor Pyramiden, noe som var målet mitt for turen, så synes jeg opplevelsen ble stor likevel. Godt og hyggelig mannskap gjorde turen unik. På toppen av det hele serverte de god mat. Turen anbefales sterkt.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Kjell_53