marianne w
Anmeldelse av Thon Hotel Polar
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. okt. 2018via mobile enheter
AidSchei, General ManagerThon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. okt. 2018
Takk for nok en hyggelig tilbakemelding fra deg og velkommen tilbake neste gang du besøker Tromsø.
0.0 km fra Thon Hotel Polar
2.7 km fra Thon Hotel Polar
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig hotell med sentral beliggenhet. Hyggelig mottakelse av serviceinnstilt betjening som gjør det lille ekstra slik at du føler det personlig.
En av de bedre frokostene blant de typiske forretningshotellene i byene. Også her det lille ekstra, ut over kokt skinke, hvitost og leverpostei..
Dette ble en positiv opplevelse kjenner jeg.

Takk, JoHo68
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Takk for at du valgte Thon Hotel Polar når du besøkte Tromsø.
Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som at vi er overraskende bra.
Vi håper det ikke blir lenge til du kommer tilbake til oss.

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Meget bra beliggenhet, fine rom og god frokost. Rask inn og utsjekk, utmerket service👍 var storfornøyd på Thon Hotel Polar Tromsø. Vi overnattet der på familierom, det var stor TV og god plass. Kunne gå rett inn på Restaurant Egon fra resepsjonen.

Takk, Frank Antoni D
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018

Takk for at dere valgte Thon Hotel Polar. Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette. Vi håper det ikke blir lenge til dere kommer tilbake til oss.

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Tilbake i Tromsø, byen jeg besøker mest i jobbsammenheng. Hotellet som gir så mye av seg selv gjennom de ansatte. Gjennom alle år har jeg blitt møtt av flotte og hyggelige folk ved innsjekk, et ektefølt velkommen tilbake til oss. Har de hatt mulighet har det blitt et oppgradert rom, en hilsen på rommet, noe som også bidrar til at en kommer igjen og igjen.
Frokosten er også med å gjøre dagen perfekt, en god start om morgenen.
Hotellet driver og renoverer rom, spent på resultatet.

Takk, JosteinEG
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
I neste uke er de første rommene ferdige og de første gjestene kan sjekkes inn. Vi gleder oss til å høre din tilbakemelding neste gang du besøker oss.
Velkommen tilbake.

Anmeldt 10. oktober 2018

Mottatt på en hyggelig måte, Finner Thonmedlemsskapet med en gang . Utsjekk gikk fort og greit. Fint rom 548, Dekket mitt behov der gode senger og stikkontakter som er riktig plassert er viktig for mitt valg av hotell. God frokost som er variert og innbydende. Anbefales

Romtips: 548 er meget bra
Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, richardsen2016
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette. Vi håper det ikke blir lenge til du kommer tilbake til oss.

Anmeldt 5. oktober 2018

Svært god oppfølging, både når ting fungerer og når man påpeker ting.
Svært fornøyd med servicen, sentral beliggenhet og en ypperlig frokost som innbyr til lange gode måltider. Fint sted å møte forretningsforbindelser til frokostmøte.

Over gjennomsnittet god service.

Takk, 318lasser
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse av personalet, servicen og ikke minst frokosten sammen med forretningsforbindelser.

Velkommen tilbake til Thon Hotel Polar.