AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. des. 2018
Svært god service både ved bestilling og inn- /utsjekk. Veldig god frokost i trivelige lokaler. Kjempefornøyd med rommet, størrelse (oppgradert), renhold og innredning. Beliggenhet er helt topp, midt i byen. Hadde et flott opphold.
Spør 623yngvew om Thon Hotel Polar
Takk, 623yngvew
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018
Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår. Hjertelig velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hadde et flott opphold i Tromsø, til tross for at vi måtte ha fått det minste dobbeltrommet. Både rommet og badet var lite. Hun som tok imot oss var lite engasjert, men hun som sjekket oss ut var av det serviceinnstilte slaget. Trivelige folk i frokostsalen.
Sted
Rom
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør audkarik om Thon Hotel Polar
Takk, audkarik
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss. Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte, og vi setter stor pris på din kommentar. Dine kommentar vedrørende innsjekk vil bli tatt med videre slik at vi kan forbedre vår service. Ta en kikk på vår hjemmeside for flere romkategorier. Hjertelig velkommen tilbake
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Har hatt et flott opphold i Tromsø på Thon Hotell Polar. Meget sentralt og nyoppusset. Stort flott rom med kaffemaskin. Hyggelig betjening. Rent og pent over alt. Altfor god frokost😱 Anbefales virkelig.
Spør Lundlund123 om Thon Hotel Polar
Takk, Lundlund123
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er en glede for meg å lese din beskrivelse. Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og en alt for god frokosten vil jeg ta med til hele teamet. Hyggelig at du likte oppussingen. Hjertelig velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg bor alltid på Thon hoteller når jeg reiser i Norge. Hotellene har bra standard, meget god frokost og serviceinnstilt betjening. Thon polar var ingen unntak. Var ikke fornøyd med det første rommet og fikk straks et større rom til min største tilfredshet. Meget bra service og det setter jeg umåtelig stor pris på.
Sovekvalitet
Rom
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Spør 989aagel om Thon Hotel Polar
Takk, 989aagel
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018
Takk for at du valgte Thon Hotels på dine reiser i norge . Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette. Godt at det løste seg med romtype for deg. Hjertelig velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi kom på hotellet til tidenes hyggeligste resepsjonist, Nora! Hotellet har kjempe bra standard og kan virkelig anbefale dette hotellet til alle fremtidige gjester som ønsker å besøke Tromsø! -fornøyd søring
Spør Sindre J om Thon Hotel Polar
Takk, Sindre J
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Takk for din gode tilbakemelding og ikke minst anbefaling av Thon Hotel polar. Det er så hyggelig å lese din tilbakemelding som om at vi har klart å levere til forventningene. Hjertelig velkommen tilbake. .