Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 242
Vis tilbud
Hotels.com
USD 242
Vis tilbud
Agoda.com
USD 231
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.01.23
TravelocityUSD 242
Vio.comUSD 236
PricelineUSD 265
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (498)
Filtrer anmeldelser
498 resultater
Vurdering fra reisende
212
189
65
24
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
212
189
65
24
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7984 av 498 anmeldelser
Anmeldt 7. desember 2018

Hotellet ligger veldig sentralt midt i Tromsø sentrum. Frokosten var god som alltid på Thon-hotellene.
Litt slitent inne, men rommet var fint og servicen god. Akkurat det jeg trengte for en natts overnatting i Tromsø.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Frank Th L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Jeg har bodd på dette hotellet mange ganger tidligere, og jeg har sett på det som et typisk lavprishotell. Da jeg kom tilbake nå, ble jeg positivt overrasket - hotellet er oppshinet og lekkert. Frokosten hadde et fantastisk godt glutenfritt brød - det er alene grunn nok til å komme tilbake.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, asdafghjkl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Svært god service både ved bestilling og inn- /utsjekk. Veldig god frokost i trivelige lokaler. Kjempefornøyd med rommet, størrelse (oppgradert), renhold og innredning. Beliggenhet er helt topp, midt i byen. Hadde et flott opphold.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 623yngvew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Hadde et flott opphold i Tromsø, til tross for at vi måtte ha fått det minste dobbeltrommet. Både rommet og badet var lite.
Hun som tok imot oss var lite engasjert, men hun som sjekket oss ut var av det serviceinnstilte slaget.
Trivelige folk i frokostsalen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, audkarik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss. Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte, og vi setter stor pris på din kommentar.
Dine kommentar vedrørende innsjekk vil bli tatt med videre slik at vi kan forbedre vår service.
Ta en kikk på vår hjemmeside for flere romkategorier.
Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Har hatt et flott opphold i Tromsø på Thon Hotell Polar. Meget sentralt og nyoppusset. Stort flott rom med kaffemaskin. Hyggelig betjening. Rent og pent over alt. Altfor god frokost Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lundlund123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og en alt for god frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
Hyggelig at du likte oppussingen.
Hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser