Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 146
Hotels.comUSD 146
eDreamsUSD 146
TravelocityUSD 146
Orbitz.comUSD 146
Trip.comUSD 157
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (429)
Filtrer anmeldelser
429 resultater
Vurdering fra reisende
181
172
54
19
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
181
172
54
19
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 429 anmeldelser
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Helt greit hotell, rent rom, god frokost. Fornøyd inntil jeg glemte en lånt bok ved avreise. Hotellet krever 150kr for å sende meg denne. Porto vil være rundt 50kr, så Thon hotell ønsker å tjene noen kroner på en avgift andre hoteller ville gitt gratis. Ikke bare litt med de legger på en fortjeneste som er dobbelt så stor som utlegget. Kundeservice??

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, joachimr363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linn A, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære gjest

Tusen takk for din tilbakemelding det setter vi stor pris på.
Beklager at du opplevde at kundeservicen vår ikke var som forventet, dette er noe vi har sett nærmere på takket være dine tilbakemeldinger. Dette har vært praksis tidligere da arbeidsmengden og et postkontor langt unna gjorte at vi måtte vi dessverre ta et gebyr. Nå har vi derimot fått til en enklere løsning med posten og vi vil fra nå kun ta betalt for porto.

Ta gjerne kontakt med oss før ditt neste opphold så skal vi sørge for en oppmerksomhet som takk for dine tilbakemeldinger. Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Linn Alexandersen, direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Dette er et sentralt hotell i Tromsø! Jeg har bodd der tidligere og var derfor svært positivt overrasket over hvor bra hotellet har blitt pusset opp. Jeg fikk et fint og hyggelig rom. Hotellet har svært god frokost.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår.
Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018

Hotellet ligger Midt i det perfekte sentrum av Tromsø Korte veier til Hurtigrutekai Skarven Vertshus med Kirken midt i Opplevelsen
Det er utsikt mot Ishavskatedralen og Gondolbanen på Andre siden.
Det er kort vei til Ishavs musuuet og kort vei til Ishavs opplevelses senter med Sel etc

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, TEBJ B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss og tusen takk for topp score - det motiverer oss til å fortsette å gjøre vårt beste for deg som gjest.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Dette er et flott hotell - vi fikk en gratis oppgradering og et veldig fint rom! Frokosten var helt fantastisk, masse utvalg. Hotellet er sentralt og fint. Det eneste som var litt uheldig var at det var kaldt på rommet. Vi spurte resepsjonisten om det og hun sa at vi kunne sette på varmen selv på rommet, men det fant vi ikke ut av. Uansett, flott hotell!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
3  Takk, MiamariaV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding og hyggelig at du likte oppussingen av hotellet. Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette.
Din kommentar vedrørende kaldt rom tas med videre slik at vi unngår dette for fremtiden.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018

Hotellet ligger veldig sentralt midt i Tromsø sentrum. Frokosten var god som alltid på Thon-hotellene.
Litt slitent inne, men rommet var fint og servicen god. Akkurat det jeg trengte for en natts overnatting i Tromsø.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Frank Th L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte oppussingen og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser