Hotellet er sentralt beliggende, og det er ganske rolig der også om man har vindu mot gata. At Egon ligger vegg-i-vegg som man kan gå på tøflene dit er et stort pluss.
Vi fikk en meget hyggelig velkomst og kunne til og med sjekke inn tidlig. (Muligens grunnet det lave belegget pga Korona-situasjonen). Vi oppgraderte til et superior/familie-rom, og fikk et stort og greit rom i 4de. Rommet fremsto rent og pent.
Rommet hadde alt vi trengte, og litt til. For eks. kaffemaskin, minibar og safe. God seng og puter, nok av håndklær og kluter, brukbart med stikkontakter selv om noen av de eksisterende godt kunne ha vært doble. Det eneste vi hadde å utsette på rommet var at det var litt lite lysmuligheter/lamper. Dessuten var det litt dumt at nattbordene var puffer og ikke bord, noe som gjorde de uegnet til å sette f.eks glass på. Dette kan enkelt ordnes med en løs bordplate oppå, med støtter på sidene.
Når dette er sagt, så er det bare bagateller i forhold til helheten, det er kun forslag til forbedring.
Badet var romslig og pent, virket ganske nyoppusset, stor god dusj og alt du kan trenge på et bad. Pluss for ekstra hylle under vasken, og for kluter.
Frokosten var, som alltid på Thons hoteller, stor og velsmakende. Hyggelig betjening som ryddet raskt bort etter gjestene. Stort pluss for frokosten.
Sannsynligheten er stor for at vi velger dette hotellet neste gang vi er i Tromsø.