Terje H
Anmeldelse av Thon Hotel Polar
5,0 av 5 boblerAnmeldt 15. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Nyt god frokost hos Thon!
Aid Schei Lillegard, Daglig lederThon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juni 2023
Takk for din gode tilbakemelding. Det er så hyggelig når vi får tilbakemelding om at vi har klart å levere til forventningene. Frokosten vår, som vi får mye skryt av, er noe vi er svært stolte av, og derfor betyr det ekstra mye hver gang våre gjester kommenterer den. Hjertelig velkommen tilbake
  • travelup.com
0.0 km fra Thon Hotel Polar
0.4 km fra Thon Hotel Polar
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 15. juni 2023

Ble møtt med smil hver morgen, god frokost og ryddige rom. Hyggelig personale i fin by. Man kan spørre de ansatte om tips hvor man skal gå i byen osv. Under frokosten går ofte kelneren rundt og serverer kaffe. Det var stas

Romtips: spør om rom med utsikt da kommer du høyere opp i hotellet og ser mer av byen.
Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, mikasg2023
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2023

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personale vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 14. juni 2023

Hyggelig betjening på hele hotellet. Godt renhold og god frokost. Du blir alltid møtt med et smil på dette hotellet. Stor frokostsal, ikke trangt om plassen. Fine og rene rom. Vann ved innsjekk og ingen problemer.

Takk, MalinO224

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og renholdet vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Både inn- og utsjekk gikk smidig og greit. Fikk oppgradet rom uten å spørre om det eller betale ekstra. Flott service! Frokosten var flott med alt du måtte ønske, og betjeningen var hyggelige og holdt det ryddig og delikat. Til tross for at hotellet ligger midt i sentrum, var vi ikke i noen grad plaget av støy. Det blir nok Thon Hotel Polar også ved neste besøk i Tromsø.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, wihans
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Takk for at du valgte Thon Hotel Polar når du besøkte Tromsø. Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette. Vi håper det ikke blir lenge til du kommer tilbake til oss. God sommer.

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Veldig bra, fra innsjekk til utsjekk.
Rent og pent, trivelige folk overalt.
Beliggenheten er bra, frokosten bra, hyggelige ansatte i alle ledd. Godt utstyrt treningsrom gjør oppholdet behagelig.
Anbefaler hotellet som har en mer stille atmosfære enn andre i Tromsø

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Atle M
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2023

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte beliggenheten og frokosten vår. Våre medarbeidere er vår stolthet og da er det ekstra hyggelig at det blir lagt merke til.
Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 4. april 2023

Helt greit hotellrom. Rent og ryddig, ikke kjempe stort men veldig sentralt så pluss for det 👍🏻 hyggelig personale. Frokosten var ok. Definitivt ikke av de bedre. Litt skuffet da Thon hotell i Alta har en helt nydelig frokost med mye variasjon i forhold. Overstekt eggerøre, speilegg som var gummi, varm maten var litt lunk, lite brød alternativer (et type brød + en type
Rundstykke på dag to) savnet laktosefri melk, og melk dag to i kaffemaskinen. Savnet også litt søtsaker men kanskje vi er blitt for godt vant i Alta 😅 Vi så kanskje for oss litt ekstra da det var reklamert for påskefrokost og den startet en time senere enn vanlig. Ellers ikke noe å utsette på. Helt basic hotell.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Kristine M
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2023

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding, at du fant rommet rent og ryddig og hyggelig personale, samtidig vil jeg beklage at frokosten vår ikke sto til forventningene Dine kommentarer tas med videre til ansvarlig slik at vi unngår dette for fremtiden. Jeg vil bare si at det som du savnet er standard i vårt utvalg og skal alltid være tilgjengelig. Hyggelig å høre at du har gode opplevelser fra våre kjære kolleger i Alta.
Håper at vi kan få gleden av å ønske deg tilbake til oss ved en senere anledning.
God påske.