Bente Østevik I
2,0 av 5 boblerAnmeldt 4. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Aid Schei Lillegard, Daglig lederThon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mars 2024
Takk for at du tok deg tid å sende oss din tilbakemeldingen etter oppholdet hos oss. Hyggelig å høre at dere frokosten var veldig god, samtidig vil jeg beklage at oppholdet deres ikke sto til forventningene.
Vi har flere romkategorier å velge mellom på Thon Hotel Polar, anbefaler deg å ta en kikk på vår hjemmeside thonhotels.no/polar neste gang du besøker Tromsø.
Vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss
0.2 km fra Thon Hotel Polar
2.7 km fra Thon Hotel Polar
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 20. februar 2024 via mobile enheter

Hotellet ligger i sentrum med kort vei til alt. Hyggelig personale, nydelig frokost og koselige lokaler. Det er shuffle board og spill tilgjengelig, noe som vi satte stor pris på med barn på reise. Egon ligger i tilknytning til hotellet, og det er kort vei til andre restauranter

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, wanjamathilde
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2024

Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
At dere satte pris på personalet, frokosten og det vi har å tilby.

Anmeldt 7. februar 2024

Fantastisk flott tatt imot av en service innstilt resepsjonist som ordnet opp i en travel situasjon der mange andre ikke gadd å yte det ekstra for å hjelpe noen som satt værfaste. Her fikk vi beskjed om å vente litt så skulle ho prøve å ordne. Dette klarte ho etter noen tlf hit og dit.
God frokost med ett bra utvalg av stor variasjon.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Raymond A
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2024

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Våre medarbeidere er vår stolthet og da er det ekstra hyggelig at det blir lagt merke til.
Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 28. januar 2024

Hei bodde her fra 27-28 jan siden hurtigbåt ble værfast. Topp service og hyggelig ansatte i resepsjonen. God frokost 😃 fint og stort rom. Ingenting klage på .😊. Både kveld og morgen vakter kjempe hyggelige. Kommer gjerne tilbake en annen anledning. Mvh Sebastian

Dato for oppholdet: januar 2024
  • Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Sebastian L
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2024

Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.

Anmeldt 11. januar 2024

Iskaldt rom da varme ikke var slått på.
Kjønnshår på vask og utspydd toalett som ikke var rengjort.
Ellers god standard på rommet og behagelig seng.
Veldig fornøyd med at rommet var 2-delt slik at det gikk ann å arbeide i ene delen mens kona slappet av etter opperasjon.
God service og god mat i resturanten.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, r0ypetter_
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2024

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding og at rom, seng og at restauranten har vært en positiv opplevelse. Samtidig vil vi beklager at du fikk en dårlig opplevelse av oss.
Dine kommentar er tatt med videre slik at vi kan kan unngå dette for fremtiden.
Håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 1. desember 2023

Var på jobbseminar over to dager. Fantastisk mat og personale gjorde dette til en veldig god opplevelse. Spennende og litt annerledes lunsjmat, som holdt et veldig høyt nivå. Den kinesiske agurksalaten, mango sitcky rice og den koreanske soyasausen smakte nydelig!

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, TomasIve
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Polar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2023

Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og lunsjen vil jeg ta med til hele teamet.