Besvart 20. aug. 2020
Kjære Airedale74,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Den setter vi stoooor pris på :-) Vi sees snart igjen!
Fint og sentrumsnært hotell med hyggelig personal og god frokost. Fin utsikt fra rommene mot sjøen. Litt mye bråk fra kaia da flere store skip ankret opp under oppholdet. Fokus på å hindre smittespredning av covid 19.
Spør lisy504 om Scandic Ishavshotel
Takk, lisy504
Connie Andersen, Guest Services / Front Office på Scandic Ishavshotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020
Kjære lisy504,
Takk for tilbakemeldingen! Den setter vi stor pris på :-)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kona og jeg bodde i tre døgn på Scandic Ishavshotell, og stortrivdes der. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til alt, og beliggenheten ved kaipromenaden er fin. Prisnivået må også sies å være høyst akseptabelt, og i tillegg kan vi skrive under på at frokosten holder høy standard.
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Joachim A om Scandic Ishavshotel
Takk, Joachim A
Connie Andersen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Ishavshotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020
Kjære Joachim A,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Den setter vi stor pris på! Godt å lese at dere likte frokosten vår og den fine beliggenheten.
Ønsker dere en fortsatt god sommer, og takk for besøket!
ghellu160623
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør ghellu160623 om Scandic Ishavshotel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Connie Andersen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Ishavshotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott beliggenhet men synd med båter/fartøy som legger til kai på natten og skal jobbe og bråke. Det er også synd med svak ventilasjon som gjorde det veldig varmt på rommet. Men vi skal ikke klage på været. Fortreffelig frokost på hotellet. Hadde blitt en klar 5’er om det hadde vert aircondition og ingen bråkete båter ved kaien.
Spør 606janb om Scandic Ishavshotel
1 Takk, 606janb
Kjære 606janb,
Takk for tilbakemeldingen! Ja, værgudene har vært snille med oss i sommer :-D Så nå er vi litt mer klar til den iskalde vinteren!
Håper dere har hatt en fin sommer så langt, og takk for besøket!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bestilte rom med 180cm seng, viste seg at 160cm er største format på hotellet. I følge resepsjonen hadde de fått tilbakemelding på dette tidligere også. Hadde vært greit å oppdatere nettsidene da kanskje?
Ingen mulighet til å regulere temperatur på rommet og formentlig også en feil på ventilasjonsanlegget som gjorde at det var 25-26c om natten med vinduet åpent. Fikk etterhvert en vifte for å bøte på dette.
Frokosten var godt under forventning mht utvalg av pålegg men de skal ha for både utvalg og kvalitet på brød. Kun kalkunbacon trekker heller ikke opp.
Blir ikke Ishavshotellet neste gang.
Spør torsteinr350 om Scandic Ishavshotel
1 Takk, torsteinr350
Kjære torsteinr350,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Synd å lese at du ikke vil velge oss neste gang, men håper uansett oppholdet i Tromsø var fint, og at deres sommer har vært fin så langt :-)