Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok”
Anmeldelse av Tang's Restaurant

Tang's Restaurant
Vurdert som nr. 47 av 143 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 3 uker siden

Ble skuffet over maten. Den var kald når den kom på boret og risen var kokt ijæl. Fikk noen få kyllingbiter i retten. Skjerpings!!
Skal ikke så langt bak i tid der maten var bedre.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bareme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 182 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2019

Har som regel fått god mat her. Denne gangen var vi ikke like heldige. Bestilte kylling med cashewnøtter. Da jeg kom hjem så det ut som kyllingen ikke var stekt og den smakte gammelt. Ringte restauranten opp til flere ganger uten svar. Dette er dårlig service. Lenge til neste gang jeg bestiller mat her igjen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Ingridrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019

I dag var jeg på "date" med min mor som ville at vi skulle gå på hennes favorittrestaurant. Vi har vært her før, og vet at her får vi god mat.

Vi ble tatt i mot av en serviceinnstilt betjening, og vi slapp å vente lenge på maten. Vi valgte lammekjøtt med wokede grønnsaker og scampi med grønnsaker i chiliinspirert lett soyasaus. Det ble servert ris som tilbehør.

Maten ble servert varm og ble også holdt varm ved bordet. Porsjonene var rikelige så vi gikk gode og mette fra stedet

Jeg kan tenke meg at dette er et stamsted for flere i Tromsø. Har du fått en god matopplevelse kommer du gjerne tilbake, og det gjør nok vi også

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

Sausen altfor sterk, burde vært informert om at man ble å blåse flammer resten av kvelden. Blir nok ikke å komme tilbake, da maten bare var grei nok og ikke noe å bli imponert over. Om du skal spise noe godt når du er i Tromsø, velg et annet sted

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019

Alltid hyggelig å spise på Tangs, betjeningen forstår verdien i godt humør. Bra utvalg av mat, mye spennende og autentisk asiatisk, og ganske jevn kvalitet. Ok priser.

Dato for besøk: mars 2019
2  Takk, Malipaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tang's Restaurant, så også på

 

Har du vært i Tang's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din