Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefalt spisested ”
Anmeldelse av Tang's Restaurant

Tang's Restaurant
Vurdert som nr. 43 av 132 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Rikelige porsjoner og imøtekomme personalet. Alle rettene kunne fås i barnestørrelse selvom dette ikke sto på menyen. Ganske tungt og gammeldags interiør.

Dato for besøk: august 2020
Takk, lisy504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (199)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 199 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

En meget rar restaurantopplevelse. Vi var 3 stykker som skulle spise middag sammen.

Jeg spurte servitøren om anbefaling av drikke til retten jeg skulle spise. Han sa han ikke visste hva som passet til, og anbefalte pils. En av de andre ved bordet spurte hva vårrullene inneholdt. Servitøren sa han ikke visste, men at det var «noe kjøtt». Han sa også at wonton og vårrull inneholdt det samme, noe som ikke stemte.

Vi tente lyset på bordet selv, og prøvde å finne ut av menyen på egenhånd. Det gikk jo fint. Det som var kjipt var at servitøren ikke kom bort til bordet og spurte om vi manglet noe. Noen ville ha mer ris, noen ville ha ekstra koriander, og vi følte vi måtte mase for å få det vi ville ha.

Det var helt stille i lokalet. Jeg spurte servitøren om de ikke hadde noe musikk, da jeg så høyttallere i hjørnene. Han sa «det pleier å være det», men så gikk han, og ingen musikk kom. Det er mye mer behagelig med litt bakgrunnsstøy enn at det er helt stille i hele restauranten.

Prisene er litt høye. En husets hvitvin kostet 115kr. En forrett kostet ca 100kr, det vil si 50kr pr lille vårrull.

Maten var velsmakende, men totalopplevelsen er heller dårlig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, simness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Fantastisk god mat og hyggelig betjening! Vi har vært stamgjester siden tidlig på 90-tallet, og pekingsuppa er fortsatt like god

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Renate M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Spiste forrett og hovedrett.
Forrett var pekingsuppe og scampi. Det var meget godt.
Hoved rettene var kombinasjons tallerken . Var ok, biffkjøtt var ikke så å mørt som det bruker å være på kinesiske restauranter. Husets vin var god til disse rettene. Betjening var meget hyggelig

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 856alfz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat på Tang's. Det som overrasker meg er det høye nivået på kvalitet Tang's leverer år etter år. Topp service og rask servering. En restaurant i toppklasse i Tromsø. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tang's Restaurant, så også på

 

Har du vært i Tang's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din