Har bodd her noen ganger ifm jobbreiser og trives godt her. Sentral beliggenhet midt i byen, med restauranter og barer nær hotellet. Hyggelig betjening, godt renhold og god frokost servert i en trivelig frokostsal. Anbefales :)
- Gratis Wi-Fi
Ligger fint til nesten midt i sentrum, og med kjøpesenter, barer og spisesteder helt i nærheten! Bare noen minutter å gå til hurtigbåtkaia og bussterminal som ligger like nedenfor hotellet,helt nede ved sjøen.
Oppholdet var supert, det var en god og innholdsrik frokostservering. Hyggelig betjening i resepsjonen og i hotellbaren. Ekstrasengen kunne vært mer behagelig, men slik blir det. Hotellet er sentralt i Tromsø. Kan anbefales..
God Morgen,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det betyr mye for oss å høre.
Vi er veldig glade for at dere hadde et fint opphold her hos oss,
håper vi sees igjen :-)
Mvh,
Elizabeth
Scandic Grand Tromsø
Første natt var vi ikke fornøyd med sengen på rommet vårt, gikk til resepsjon å klaget. Fikk uten noe om og men byttet rom med seng som vi ble fornøy med. Det kaller jeg service. Vi er veldig fornøyd med vårt opphold på hotellet.
God Morgen,
Godt å høre at det ordnet seg med rombytte, takk for din tilbakemelding - det setter vi stor pris på :-)
Sees igjen!
Mvh,