Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (815)
Filtrer anmeldelser
815 resultater
Vurdering fra reisende
260
315
159
50
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
260
315
159
50
31
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 815 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ResepsjonGrand, Resepsjonist på Scandic Grand Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. desember 2018

Et perfekt hotell midt i sentrum av Tromsø. Nært til alt. Du blir mottatt på en hyggelig måte med det samme du setter foten innenfor døra.Resepsjonspersonalet er meget servicevennlig. Selv om hotellet påbygges med en hel ny etasje er det minimalt med støy fra påbyggingen. Meget god frokost med mye kortreist mat. Om kvelden tilbys en enkelt men god meny. Bor ofte på hotellet. Kan derfor anbefales.De fleste rommene er nyoppusset. Selv om hotellet på

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Trail45128572890
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Har bodd her noen ganger ifm jobbreiser og trives godt her. Sentral beliggenhet midt i byen, med restauranter og barer nær hotellet. Hyggelig betjening, godt renhold og god frokost servert i en trivelig frokostsal. Anbefales :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 991henrikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018

Ligger fint til nesten midt i sentrum, og med kjøpesenter, barer og spisesteder helt i nærheten! Bare noen minutter å gå til hurtigbåtkaia og bussterminal som ligger like nedenfor hotellet,helt nede ved sjøen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Coastal48900640208
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser