Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 439
Frokost inkludert
Booking.com
Scandic Hotels
kr 1 439
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Kristiansand
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Scandic Grand Tromso
4,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
3,0 av 5 boblerVerdi
3,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 810
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 810
0.1 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 537
  • Hotels.com
    kr 1 531
  • travelup.com
    kr 1 411
  • Priceline
    kr 1 740
0.2 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 814
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 814
0.4 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Tripadvisor
kr 2 134
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.1 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Radissonhotels.com
kr 1 745
  • Tripadvisor
    kr 1 746
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.3 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 707
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 731
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 731
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 319
  • Priceline
0.0 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 739
  • Expedia.com
    kr 846
0.2 km fra Scandic Grand Tromso
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldelser (1 355)
Filtrer anmeldelser
1 355 resultater
Vurdering fra reisende
462
435
252
113
93
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
462
435
252
113
93
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
125130 av 1 355 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett deilig opphold. Vi opplevde det lettvint å kommunisere med Scandic på forhånd, da vi skulle booke med vennepris. Vi fikk tilogmed ønsket vårt oppfylt om ett rom med badekar. Sengene var deilige og supermyke. Rommet var kjempestort og deilig. Samt frokosten var god og godt organisert i disse tider.

Det eneste som trekker ned var mottagelsen når vi ankom hotellet. Der var det lang kø. Han ansatte som stod i resepsjonen hadde på seg skilt der det stod at han var «new to the job», men det å sette han alene der var uforsvarlig. For det første var han synlig stressa, og derfor glemte han mye på kommunikasjonsfronten og for mange av oss i køen ble det oppfattet veldig ufhøffelig. Han kommuniserte lite, kort og rart. Veldig leit at firmaet hadde satt han alene ser i rushtid!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2020

En hjelpsom og vennlig resepsjonist tok i mot oss på en behagelig og god måte, slik at vi følte oss velkommen fra først stund. Rommet vi fikk tildelt var i 7. etasje, og det var både nyrenovert og stort til å være hotellrom.
Hotellet fremstår som moderne og nyrenovert over det hele og alle felles fasiliteter var rent og moderne. Rommet var godt rengjort og sengen var av ypperste kvalitet, samt øvrig møblering trives du med.
Måten hotellet takler disse korona tider både med bespisning og øvrig slik at du som gjest kan føler deg trygg, bør andre hoteller ta lærdom av.
Personalet vi møtte, var både hjelpsom og grei, og skal en trekke frem en som utmerket seg på et fantastisk god måte for gjestene må vi nevne Mai som hadde ansvaret for frokosten. Hun kan sitt fag, og her føler du deg virkelig ivaretatt på en fantstisk måte.
Vi vil anbefale alle som legger turen til Tromsø i sommer og senere, om og ta en titt på Scandic Grand Hotell Tromsø

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Fastdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Hotellet er sentralt plassert, og har gåavstand til det meste. Det er også ganske rimelig, har gode senger og helt ok frokost (coronafrokost som takeaway). Det er ganske stille om man lukker vinduene, men har man disse åpne er det kraftig støy fra gaten og måker rundt hotellet. Vi måtte kjøpe en vifte for å holde sirkulasjon i luften om natten fordi airconditionen hadde heller dårlig kjøleeffekt. Rommene virket dårlig rengjorte ved ankomst, det var hybelkaniner på gulvet, både på badet og selve hotellrommet. Vasken hadde en liten drypplekkasje, som ble fikset kjapt når vi sa i fra i resepsjonen.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 727runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser