Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 121
TripadvisorUSD 120
Orbitz.com
Hotels.comUSD 120
ScandicHotels.comUSD 120
Trip.comUSD 227
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 078)
Filtrer anmeldelser
1 078 resultater
Vurdering fra reisende
356
380
201
82
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
356
380
201
82
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 1 078 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Har vært boende der i 4 netter
Hadde bestilt superior sånn at vi kunne få vannkoker/te/kaffe på rommet.
Gikk ned i resepsjonen for å spørre da dette ikke fantes på rommet.
Fikk da beskjed om at jeg kunne komme ned å hente kaffe i resepsjonen da jeg ville ha kaffe.
Men da jeg har betalt for å ha det på rommet skulle han ordne med vannkoker.
Dette kom på plass, men vi så aldri noe til kopper/kaffe etc..
Klaget også på rengjøring på rommet, og ba om at de måtte støvsuge/vaske gulvet etter to dager. Resepsjonen ringte housekeeper, som skulle ta tak i dette...
Men dette ble heller ikke gjort. ( selv om støvsuger og vaskeutstyr stod rett utenfor rommet )
Skitne gulv og sengekappe med flekker på .
Det som virkelig er positivt er frokostserveringen med personalet. Blide og imøtekommende.
Veldig delikat og bra utvalg.
Burde virkelig få refusjon/kompensasjon for rommet....

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 525annelises
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi har bodd på dette hotellet 2 ganger, og fikk samme opplevelse av resepsjonisten ved ankomst hver gang; ikke særlig smilende og ikke noe "velkommen" overhodet. Virker lite service og kunde minded. Rommet vi fikk denne gang var vesentlig bedre enn tidligere, med bittelitt utsikt også. Selvfølgelig hadde hotellet glemt ekstra oppredning, og ekstra håndklær for familie. Dog var som sagt værelset av god standard med ok plass. Frokosten var også litt bedre enn sist, men litt trangt og noe "korona" risk når man forsyner seg.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, BRK0505
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Enkeltrom med 120x200 seng. God liggekomfort. Rommet var rent. Vinduet kunne bare åpnes litt, så det var veldig varmt og dårlig luft på rommet. Frokosten var helt ok. Måtte spørre etter glutenfritt brød begge dagene. Den siste dagen spurte jeg etter glutenfritt brød, men de kom aldri med det. Jeg bodde på dette hotellet også høsten 2019. Da var det veldig mye tull med frokosten. Det har blitt bedre nå syns jeg, men synes det var dårlig at de ikke orket å komme med brød. Jeg vet ikke om jeg blir å bo der igjen, mest sannsynlig ikke. Jeg liker å kunne åpne vinduet. Det varme rommet og den dårlige lufta gjorde at det var vanskelig å sove.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, AnnHavdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt hotell med sentral beliggenhet. Veldig godt utvalg på frokostbuffet. Hyggelig resepsjonsområdet. Rommet var veldig varmt. Og det var ikke mulig å gjøre noe for å få skrudd ned temperaturen. Den ble styrt fra Oslo, fikk vi vite av resepsjonisten. Vi fikk ikke tv’en til å fungere og det mangler drikkeglass på badet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, kjerstiSBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser