Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Bar/lounge
Se flere hoteller i Tromsø
119124 av 1 386 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Kom til hotellet ca kl 13.45 og fikk sjekke inn med en gang. Rommet var rent,enkelt med to senger,stoler,lite bord,skrivebord,tv,kjøleskap inne i et skap. Badet var bra,med en stor dusj. Sengene var gode. Ikke noe støy inne på hotellet,men støy fra gaten hørtes,men sånn er det når hotellet ligger midt i byen. Frokosten var veldig god med mye forskjellig mat.Hyggelige folk som jobbet på hotellet og smittevernreglene ble fulgt.

Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, SivHege2013
Anmeldt 12. august 2020

Scandic Grand er mitt foretrukne hotell når jeg er i Tromsø. Hyggelig betjening og fine rom. Spesielt i påbygget del i øverste etg.
God og variert frokost med hyggelig betjening og gode rutiner for smittevern.

• Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Gørild L
Anmeldt 11. august 2020

Sentralt beliggende med grei adkomst om man er kjent eller ikke. Personalet som møtte oss var hyggelig. Dessverre dro rommet vi fikk helhetsinntrykket drastisk ned. En ting er at møbler og interiør var gammelt og slitt, det kan man leve med. Det vi fant fullstendig uakseptabelt var det ekstremt dårlige renholdet. Det var ikke bare skitt fra forrige gjest, her var mye gammel skitt og møkk. Stolene hadde ikke sett en støvsuger på lenge, gamle matrester og flekker. Brukte nugattituber under sengen... Flekker på håndklær. Disse var sikkert vasket, men når de ser slik ut bør de byttes ut.. jevnt støvlag overalt bygget opp over tid.
Dagen etter fikk vi et nytt rom, like ikke. På tredje forsøk fikk vi et rom som var rent og bra. Tydelig av nyere standard. Dessverre var det på alle rommene ekstremt varmt uten mulighet for å justere temp..
Vi forventet overhodet ikke eksklusivitet, men vi forventet, ihvertfall i disse covid-19 tider, et rengjort rom.
Vi kommer dessverre ikke tilbake hit.

1  Takk, Ingunn197206
Anmeldt 11. august 2020

Personalet i resepsjonen var hyggelige. Dessverre dro rommet hele inntrykket helt ned. En ting at det var gammelt, men at det var så skittent som det var er ikke greit. Her var møkk og støv som har ligget lenge. Fikk dagen etter et nytt rom, like dårlig. På tredje forsøket fikk vi et rom som var bra.
Jeg kommer dessverre ikke til å velge dette hotellet igjen.

• Sovekvalitet
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ingunn123567
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er lett å finne og ligger meget sentralt. Litt plunder å finne parkering, og den er ikke billig. Lite støy. Vi hadde familierom på 3 etg. Dette var slitt. Dobbeltsenga (to enkle som var satt sammen) hadde forskjellig høyde og den ene var skikkelig dårlig. Vi byttet om å ligge på den dårlige siden da vi fikk så vondt i ryggen av den. Stoffmøblene så ikke delikate ut med mye flekker. Kunne virkelig trengt seg en rens. Under middels rengjort resten av rommet. Ble ikke fylt på med glass så etter en rengjøring måtte vi ned for å hente flere. God frokost. All ære til de som hadde kontroll i frokostsal under disse koronatider. Vi måtte vente til vi ble vist bord, de hadde full kontroll og var smilende og hyggelig.

1  Takk, monicaj913