Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Booking.com
USD 136
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 133
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 137
Priceline
Hotels.comUSD 136
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 089)
Filtrer anmeldelser
1 089 resultater
Vurdering fra reisende
361
381
203
85
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
361
381
203
85
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 1 089 anmeldelser
Anmeldt 7. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Hotellet er nyoppusset og med skikkelig bra resultat! Vi (jeg og min søster) hadde tre overnattinger, og da blir det litt tid på hotellet og. Frokostbuffet hadde stort utvalg! Gode senger, godt trykk i dusjen.
Er det noe å sette fingeren på, så er det at wifi-nettet var rett og slett dårlig. Så med andre ord, lite å klage på :)
Hyggelig betjening, godt førsteinntrykk og siste inntrykk ;) vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Frkdesiree
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Kom til hotellet ca kl 13.45 og fikk sjekke inn med en gang. Rommet var rent,enkelt med to senger,stoler,lite bord,skrivebord,tv,kjøleskap inne i et skap. Badet var bra,med en stor dusj. Sengene var gode. Ikke noe støy inne på hotellet,men støy fra gaten hørtes,men sånn er det når hotellet ligger midt i byen. Frokosten var veldig god med mye forskjellig mat.Hyggelige folk som jobbet på hotellet og smittevernreglene ble fulgt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Scandic Grand er mitt foretrukne hotell når jeg er i Tromsø. Hyggelig betjening og fine rom. Spesielt i påbygget del i øverste etg.
God og variert frokost med hyggelig betjening og gode rutiner for smittevern.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Sentralt beliggende med grei adkomst om man er kjent eller ikke. Personalet som møtte oss var hyggelig. Dessverre dro rommet vi fikk helhetsinntrykket drastisk ned. En ting er at møbler og interiør var gammelt og slitt, det kan man leve med. Det vi fant fullstendig uakseptabelt var det ekstremt dårlige renholdet. Det var ikke bare skitt fra forrige gjest, her var mye gammel skitt og møkk. Stolene hadde ikke sett en støvsuger på lenge, gamle matrester og flekker. Brukte nugattituber under sengen... Flekker på håndklær. Disse var sikkert vasket, men når de ser slik ut bør de byttes ut.. jevnt støvlag overalt bygget opp over tid.
Dagen etter fikk vi et nytt rom, like ikke. På tredje forsøk fikk vi et rom som var rent og bra. Tydelig av nyere standard. Dessverre var det på alle rommene ekstremt varmt uten mulighet for å justere temp..
Vi forventet overhodet ikke eksklusivitet, men vi forventet, ihvertfall i disse covid-19 tider, et rengjort rom.
Vi kommer dessverre ikke tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ingunn197206
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser