trinebarias
0.7 km fra Scandic Grand Tromso
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 21. juni 2022

Bodde på rom 418, sofa hadde store flekker, gulvet var støvet, sengklær hadde store svetteflekker, badekarret var skittent, stolen var ødelagt og skittent, hele hotellet virket til å være slitent, blir aldri å bo her igjen.... Aldri

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jann S
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Hotellet har meget sentral beliggenhet, både i forhold til sentrum og flybuss (50 meter å gå). Gågata er bokstavelig talt rett nedi gata.
Har ikke testet hotellets bar.
Oppleves som rent og moderne, stort bad. Støy fra veien ifa trafikk ol. kan oppleves som sjenerende.
Aircondition ser ikke ut til å fungere optimalt, det var ca. 15 grader ute, men rommet holdt 25 grader igjennom hele natten selv om jeg hadde satt temperaturindikatoren på minimum.
Spiste frokost en time før stenging, var mye folk å vanskelig å finne sitteplass, anbefales å spise en tidligere frokost.

Takk, GlobePilot
Anmeldt 6. juni 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Ok hotell, midt i Tromsø.

Savner en ordentlig velkomst fremover et «hei, hva er navnet ditt?» Når man sjekker inn.

Ble ikke anerkjent som redmedlem, og fikk et rom med to enkeltsenger som jeg gjerne skulle unngått om de hadde spurt.
Hotellet ligger fint til, og forloveren var grei, men overfylt og oppleves trang.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Ledypvik
Anmeldt 3. mai 2022

Også denne gangen falt hotellvalget på Scandic Grand i Tromsø. Vi ble godt tatt i mot i resepsjonen ved innsjekk. Rom og senger var upåklagelig. Når også frokosten var excellent er helhetsinntrykket godt. Hotellet ligger midt i sentrum og er sentralt i forhold til alt du ønsker å gjøre i byen. Jeg vil nok bo ved dette hotellet også neste gang jeg er i Tromsø.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Paul T