Veldig fint hotell, god frokost og god service.
Eneste som var dumt at vi ikke fikk luftet ordentlig på rommet, så det var veldig varmt på natten. Men ellers var det god service og god beliggenhet. Tommel opp.
- Gratis Wi-Fi
Veldig fint hotell, god frokost og god service.
Nydelig og delikat frokost, hyggelige og serviceinnstilt personale, topp beliggenhet og flott stort familierom! Det er også fin lounge hvor man kan treffe andre i reisefølget og spise. Vi er strålende fornøyd og vil tilbake ved neste besøk til Tromsø.
Bodde på rom 418, sofa hadde store flekker, gulvet var støvet, sengklær hadde store svetteflekker, badekarret var skittent, stolen var ødelagt og skittent, hele hotellet virket til å være slitent, blir aldri å bo her igjen.... Aldri
Hotellet har meget sentral beliggenhet, både i forhold til sentrum og flybuss (50 meter å gå). Gågata er bokstavelig talt rett nedi gata.
Har ikke testet hotellets bar.
Oppleves som rent og moderne, stort bad. Støy fra veien ifa trafikk ol. kan oppleves som sjenerende.
Aircondition ser ikke ut til å fungere optimalt, det var ca. 15 grader ute, men rommet holdt 25 grader igjennom hele natten selv om jeg hadde satt temperaturindikatoren på minimum.
Spiste frokost en time før stenging, var mye folk å vanskelig å finne sitteplass, anbefales å spise en tidligere frokost.
Ok hotell, midt i Tromsø.
Savner en ordentlig velkomst fremover et «hei, hva er navnet ditt?» Når man sjekker inn.
Ble ikke anerkjent som redmedlem, og fikk et rom med to enkeltsenger som jeg gjerne skulle unngått om de hadde spurt.
Hotellet ligger fint til, og forloveren var grei, men overfylt og oppleves trang.