“Bra!”
Anmeldelse av Hjemmebane Tromsø

Hjemmebane Tromsø
Vurdert som nr. 48 av 187 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Så på fotball mens jeg spiste fesk og podedes. Bra Mar, fersk torsk som flaket seg fint, litt knøvlete å spise den i kurv. Men ganske dyrt med 640kr for 2 øl, mat og kaffe

Dato for besøk: november 2023
Takk, Mathis Ailu Eir... M

Anmeldt 20. september 2023

Kjæmpegod mat! God stemning og hyggelige ansatte! ☺️ ble godt ivaretatt av de ansatte, med hyggelige smil når man kommer inn døren!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Juli K
Anmeldt 16. september 2023

Satt her i 30 minutter før de tok matbestilling. Det var nesten ingen i resturanten og vi var en gruppe på 25 personer som hadde reservert bord. Skulle være logisk å da vite at man må ha kapasiteten til å lage mat til hele selskapet på omtrent samme tid. Tok 1 time før første delen av selskapet (7) fikk mat. Så fikk 2 til mat etter 15 minutter. Vi var så 15 personer som satt etter 1t30min. Neste 4 personene fikk matt etter 1t45min. Det er altså nesten 2 timer siden vi hadde reservert bord.
Det var kun en kokk som vi så inne på kjøkkenet på en lørdags kveld, og gjennom hele reservasjonen var det minimalt med andre personer i lokalet. Utrolig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Heidi Kristina S
Anmeldt 16. april 2023

Helt latterlig dårlig kjøtt til burgeren. Smakte som om det var fryst ned 2-3 ganger før de slengte den på grillen.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Andreas S
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Vi var 13 som spiste her. Maten var helt ok, men vi opplevde en utrolig lite hyggelig servitør. Vi satt en stund og opplevde at han kom og omtrent kastet oss ut fordi vi ikke kjøpte mer. Vi ventet på enda flere som skulle bestille og spise, men valgte å gå. Restauranten var på ingen måte full. Da vi prøvde å prate med han og si at vi opplevde oss dårlig behandlet, fikk vi ingrn forståelse, han bare gjentok irritert at han ikke rett ut hadde bedt oss gå. Anbefales ikke.

Dato for besøk: april 2023
Takk, maylinnolsen

Reisende som så på Hjemmebane Tromsø, så også på

Har du vært i Hjemmebane Tromsø? Del dine erfaringer!