Det var kjempe god mat og flott service! Jeg blir helt klart å dra hit flere ganger☺️ 11/10, ble go og mett
Spiste lunsj her i dag og ble positivt overrasket.
Restauranten er romslig med gode sitteplasser. Bestillinger gjøres via app, utvalget var godt og maten kom raskt.
Vi spiste nydelig mozerellasalat og bra vegetar-spagetti (kinesisk). Litt skuffet over vegetar-spagetti fordi den ikke var italiensk, men retten var bra. God cappucino.
Vi gikk hit en gjeng - mest pga barna. Fint opplegg med QR kode bestilling (men dropp driks funksjon når gjestene gjør jobben). Det stengte kl 2100, og da blinket de med lysene i restauranten... Pasta med Chorizo var god, og pasta med scampi, kreps mm var veldig god. Vår sønn likte spagettien fra barnemenyen. Åpent kjøkken, helt ok service.
Upersonlig spisested. Mat måtte bestilles via app. Ingen kontakt med personale uten at de bar maten til bordet. Ganske god mat.
Upersonlig service, smakløs og «vassen» pastarett. Vi ble pekt ut bordet vi hadde fått reservert. Gulvet var fullt av matrester. Sjelden opplevd en restaurant med så lite fokus på gjesten. Skjerp dere, både i restauranten og på kjøkkenet.