Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lasagne”
Anmeldelse av Pastafabrikken

Pastafabrikken
Vurdert som nr. 10 av 21 Smått og godt i Tromsø
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Beskrivelse: Pastafabrikken ligger midt i Tromsø sentrum innen gangavstand fra byens hotell, butikker og severdigheter. Med alt fra enkle retter til middagsbespisning tilbyr stedet er etterlengtet pusterom. Menyen er italiensk med klassikerer som pizza, og pasta på kjente og nye måter.
Anmeldt 4. september 2021

Hadde oss litt ettermiddagsmat her en dag før jeg skulle til fjells med neste venn. Da bestemte vi oss for italiensk mat mens kompisen min gikk for pasta carbonara satset jeg på lasagne. Begge var stor fornøyd med maten.

Den kom fort det var god service der og lokalene er veldig hyggelige.

Har ikke noe mer på hjertet. Kan trygt anbefale dette flotte spisestedet i Tromsø min fødeby.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Baross
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (720)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 720 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Vi valgte å bestille bord på Pastafabrikken da vi var på Tromsøtur! Kan anbefale alle å gå dit. Alle ble fornøyde med maten- pizza og pasta og suppe og godt brød. Her er det mye å velge i for store og små. God plass og rent og en veldig hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tuuttaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Ble møtt av en servitør som som opptrådte på ingen måte imøtekommede. Måtte rydde av bordet selv da servitøren kun kommenterte at det ikke var gjort.
Maten kom etter om lag 20 min. Før den ble servert sto den på disken i 5 minutter. Vannet som ble bestilt samtidig som maten ble ikke servert før pastaen var fortært.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, A882BFtinag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Fikk en følelse av å ikke bli sett av betjeningen. Bestilte en flaske vin, men fikk ingen testing av vinen. Fikk ikke tilbud om ekstra krydder og parmesan. Virket ikke som om de brydde seg om sine kunder. Smakløs carbonara. Vil ikke anbefale restauranten.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 9lsHa62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Pasta carbonara var med en grusom saus som minnet mer om ubehandlet fløte itillegg var det kokt smårettskinke som skulle være bacon. Absolutt ikke å anbefale...

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, M1375ASrobinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pastafabrikken, så også på

 

Har du vært i Pastafabrikken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.