“"Pasta la Vista"”

Pastafabrikken
Vurdert som nr. 9 av 20 Smått og godt i Tromsø
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Beskrivelse: Pastafabrikken ligger midt i Tromsø sentrum innen gangavstand fra byens hotell, butikker og severdigheter. Med alt fra enkle retter til middagsbespisning tilbyr stedet er etterlengtet pusterom. Menyen er italiensk med klassikerer som pizza, og pasta på kjente og nye måter.
Anmeldt 12. august 2022

Bagatell, men alikevel.

Bestillte pasta Diavlo (som vanlig.)
Å oppdage umiddelbart at kokken har glemt å spice den opp,
Får kontakt med en servitør der æ påpeike forglemmelsen, å at ei halv teskjei med chillipulver i ei lita skål rette opp i alt bortsett fra karakteran fra ungdomsskolen.

Svaret hennes e grunn til at æ nu sitt å "anmelde" en av favorittplassan mine i 9000byen.

"Det må du betale ekstra for"

-men kokken glemte å spice opp pastaen,den skal være sterkt spica-

-du må uansett betale ekstra for det!-

Æ blei irritert å gikk sjøl bort til kokken å forklarte problemet,han ordna det logisk nok med en gang uten nokka om&men..

Min 2'er går i dag tell ho som gjorde at æ legg mæ ikveld med irritasjon bak øret.

Kordan finn ho ut ka ei halv teskjei chilipulver koste i menyen?? Ka man slår det inn som??
Spørsmålan e mange... får æ noen gang svar?

Dato for besøk: august 2022
Takk, MortenA17

Anmeldt 28. mai 2022

Bestilte mat til seks. Første pasta kom umiddelbart. Så kom neste (2) måltid lenge etter at førstemann var ferdig. Så kom ingenting, og vi purret. Så bestilte førstemann første pastarett én gang til, og den kom etter ny purring. De første to bestillingene (pizza) kom aldri, og etter at det var gått én time, ba vi om pengene tilbake. Det fikk vi.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Frank S
Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

God mat til fine priser. Og det var veldig god atmosfære, Prøvde Cæsar salaten og supper,som smakte fortreffelig. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 91knuta
Anmeldt 16. mai 2022 via mobile enheter

Maten var som vanlig nydelig hær. De har tilbud om glutenfri pasta og pizza og har også en barnemeny. Desserten er laget på forhånd og det er ikke alltid den er like god. Men vinen de anbefalte til maten passet perfekt og drinkene de lager er gode.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Vilde001
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

Her følte vi oss svært godt ivaretatt fra vi kom til vi gikk. Usedvanlig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Flinke til å kommunisere seg i mellom og med oss. Vi likte godt den ungdommelige atmosfæren der man var litt småfrekke, men med glimt i øyet og åpenbart kry av å jobbe der. Når dette følges opp av topp kvalitet fra kjøkkenet så blir vi bare imponert. Det smakte godt og det var gøy og da blir det ikke bedre!

Dato for besøk: april 2022
Takk, losalex2233

Reisende som så på Pastafabrikken, så også på

Har du vært i Pastafabrikken? Del dine erfaringer!