“Nydelig salat bowl”
Anmeldelse av Fint Kafé & Bar

Fint Kafé & Bar
Vurdert som nr. 54 av 190 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 12. januar 2024

Nydelig salat bowl, kombutcha fra Senja Roaster og himmelske snackkuler. Her er råvarer i fokus, helt etter min smak.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Kristine F

Anmeldt 29. juli 2023

Pust Cafe og Bar er virkelig et flott sted for hundevennlige besøk. Vi satte pris på at de hadde vannskål tilgjengelig for Nala. Maten, spesielt surdeigstoasten, var velsmakende og deilig. Det var også veldig praktisk med flere parkeringsplasser i nærheten. Vi hadde en fantastisk opplevelse der!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Rikard B
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig og unik lunch, avokadotoast, friskpresset juice og deilig kaffe. Verdt et besøk! Mye god vegetarmat, super service og hyggelig lokale.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, IrisBF
Anmeldt 20. desember 2022 via mobile enheter

Var tomme for suppe flere timer før stengetid, med få retter på menyen utgjør det en del. Lite valg i glutenfritt når en av to retter er utsolgt så tidlig. Når maten var klar gikk den rett ut igjen da det heldigvis ble oppdaget at de hadde laget vanlig og ikke glutenfri variant... Derav lite kontroll og dårlig utvalg. Forøvrig også lite mat til prisen.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, S71an
Anmeldt 25. oktober 2022 via mobile enheter

Elsker stemningen i kafeen og maten va helt nydelig! Høst i en bolle, kjempe god!! Ekstra pluss at man kan ta med hund i kafeen, veldig koselig atmosfære og så hyggelige ansatte! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2022
Takk, lilljohannej

Reisende som så på Fint Kafé & Bar, så også på

Har du vært i Fint Kafé & Bar? Del dine erfaringer!