“Veldig skuffet.”
Anmeldelse av Delicatessen Tromsø

Delicatessen Tromsø
Vurdert som nr. 98 av 186 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 7. juni 2023 via mobile enheter

Dette er det dårligste restaurantbesøket jeg har hatt på på lenge. Faktisk som jeg i det hele tatt kan huske. Vi var 4 personer som bestille mat og vin uten spesiell veiledning. Etter endt måltid var servitøren gått hjem (kl 21:00), og gjenværende kelner ignorerte oss fullstendig i 45 min. Etter det reiste vi oss og gikk , men gikk bortom servitøren og sa at vi vil betale før vi går. Svaret var: « Her er det andre folk enn dere.» Vi betalte kr 3.825.00 og gikk. Uten tips. Aldri mer fra vår side….

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, trondj233

Anmeldt 18. mars 2023

Fint lokale, flott utsikt mot Tromsø havn og Tromsdalen og ikke minst god mat.

Vi har vært her en gang tidligere og kommer igjen

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Gustav1408
Anmeldt 16. mars 2023

Skuffende mat! Elsker tapas, og bestilte en sammensatt meny med det aller meste på. Satt igjen med opplevelsen at jeg hadde klart å lage det mye bedre selv!
Når prisene er så stive som her, så forventer man mer enn oliven i en skål, oppskjært pålegg, dårlig manchego og kjøpe-kjøttboller.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, simanja80
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Familie på 4 delte en paella med sjømat og kylling. Paellaen var god, og sjømaten var bra. Rikelig mat til 3 voksne og et barn. God service, og vi følte oss godt ivaretatt under besøket. Kunne med fordel vært en garderobe for å henge fra seg jakker.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, rogerkr07
Anmeldt 5. februar 2023

Veldig hyggelig servitør, selv om det ble en del rot med bestillingen. Det som gikk galt ble heldigvis raskt rettet opp i. Ved bestilling kunne de gjerne opplyst om at de kalde rettene serveres først, i stedet for å si dette når man får maten servert.

Maten var jevnt over ganske god, med noen skuffelser innimellom (f.eks vasne patatas bravas). Det skal sies at rødbetsalaten med chevre var et høydepunkt!

Alt i alt et stykke opp til nivået som T Tapas ligger på.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, beachratto

Reisende som så på Delicatessen Tromsø, så også på

Har du vært i Delicatessen Tromsø? Del dine erfaringer!